Resurse si informatii utile

4 Chei pe care le detin cei care iau cele mai bune decizii

sursa - Success
sursa – Success

Un leadership foarte bun se bazeaza pe capacitatea de a lua decizii rasunatoare, cu impact. Face parte din rol. Pare simplu, insa poate fi unul din cele mai dificile lucruri de facut ca si manager. Atunci cand iei o decizie trebuie sa stii cat timp trebuie sa mentii cursul pe o directie si cand este nevoie sa o cotesti.

Exista, dupa cum stim cu totii, solutiile simple, de genul ori alba, ori neagra, care nu lasa mult loc de interpretare sau care nu necesita rationamente foarte complicate. Acestea sunt deciziile de tipul celor care se invata la scoala de business. In marea majoritate a cazurilor insa, deciziile au foarte multe tonuri de gri.

Ce chei ar trebui sa detii atunci cand vine vorba despre o decizie pe care trebuie sa o iei in calitatea de lider al echipei tale? Iata patru dintre acestea:

  • rabdare
  • onestitate
  • capacitate de colaborare
  • instinct

Liderii adevarati au oportunitatea sa influenteze vietile membrilor echipelor lor, ceea ce inseamna o enorma responsabilitate. Deciziile la acest nivel sunt intodeauna importante. Cei mai buni dintre lideri stiu intotdeauna cand sa-si lase mandria si orgoliul la o parte pentru binele colectiv. Tine de rabdare, onestitate, instinct si capacitate de colaborare.

Intreg articolul din Success, aici.

(P)

Oferta Centype pentru luna in curs!

campanii-cursuri-vanzari-customer-care-leadership-soft-skills-centype

Pentru a comanda sau pentru a afla mai multe detalii despre orice oferta, serviciu sau produs Centype iti recomandam sa iei legatura cu un Consultant:
Telefon:+40749052052 sau @mail:contact@centype.ro

Centype pune la dispozitia colaboratorilor si partenerilor nostri o gama generoasa traininguri si unelte utile care ajuta la imbunatatirea performantei organizationale si individuale.
Cursuri Vanzari | Cursuri Customer care | Cursuri Leadership | Cursuri Abilitati Individuale (Soft Skills)

, , ,

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Meniu