Cursuri Vanzari

Performanta in Vanzari – Sales Performance

Cursuri vanzari personalizate pe arii de activitate, practice, aplicabile imediat. Intra si ai sa afli cum poti vinde mai mult, mai repede, mai usor! Acum!

Catalogul Cursuri Vanzari include o curicula bogata cu module diferentiate pe nivele de know how in vanzari, asigura uneltele, abilitatile, discutiile, procesele si strategia necesara, in fiecare faza a proceselor de lucru sau a procesului de vanzare, pentru a atinge succesul.

suna acum centypetrimite un email centype

1
Ani experienta
1
Specialisti
+ 1
Clienti multumiti
+ 1K
Vanzatori instruiti

Abilitati si Tehnici esentiale in vanzari

Cursul ofera o gama generoasa de Abilitati si Tehnici esentiale in vanzari, necesare oricarui vanzator, Competente, Energie si Motivatie. Ajuta-ti membrii echipei sa atinga mai rapid performanta! (mai multe detali aici…)

tehnici-avansate-vanzari-cursuri-vanzari

Abilitati si Tehnici Avansate in Vanzari

Unul din cele mai apreciate cursuri de vanzari – pentru cei ce isi doresc performanta, pentru profesionisti in vanzari. Cum sa vinzi mai mult, mai repede, mai eficient! (mai multe detalii aici…)

curs-telesales-telemarketing-campanii-de-vanzare-la-telefon-centype

Telesales – Telemarketing

Telesales-ul ramane un proces versatil, usor de integrat in campanii complexe, dar si valoros de sine statator. Un curs de vanzari care ba pune la dispozitie  tehnci practice, testate si aplicabile imediat. Pe scurt: cum sa iti cresti vanzarile fara costuri suplimentare mari! (mai multe detalii aici …)

cursuri-vanzari-B2B

Vanzari B2B – AbordareStrategica

Cursul de Vanzari B2B este un clasic al cursurilor de vanzari. Orice vanzator isi doreste sa poata vinde catre companii si organizatii, acolo se ating cele mai mari performante, acolo vanzarile de milioane de euro devin normalitate cotidiana. Cu ajutorul acestui curs de vanzari iti putem accelera cresterea vanzarii in sectorul B2B cu ajutorul unor stiluri si modele de lucru actualizate, de succes. (mai multe detalii aici …)

Recomandam o abordare strategica si structurata a procesului de instruire:
Evaluari (Assessment) – ofera informatii utile despre nivelul competentelor si abilitatilor, ajuta la identificarea oportunitatilor de crestere a performantei, a „gaurilor” ce trebuiesc acoperite. Se pot face evaluari inainte de training pentru a stabili nivelul de plecare si dupa training pentru a stabili nevoile de imbunatatire ulterioare.
Training si Devoltarea abilitatilor – deprinderea de abilitati care sa faca diferenta intr-un mediu de business extrem de competitiv, in toate departamentele: Productie, Logistica, Vanzare, IT sau Financiar si Administrativ.
Follow-up si unelte specifice – Siguranta ca echipa va retine modele de buna practica descoperite la curs si ca le va aplica la locul de munca pentru a obtine rezultatele dorite.
Coaching profesional si Consultanta – asigura managerului un rol activ in implementate proceselor si modelelor de buna practica deprinse la curs.
Suntem flexibili in ce priveste nevoile de instruire ale organizatiei dumnevoastra. Cursurile si seminariile noastre sunt livrate la standarde ridicate si sunt implementate prin metode multiple – independent, in pachete sau modular – pentru a oferi solutii de instruire de o eficienta ridicata, care sa scurteze drumul catre imbunatatirea sustenabila a performantei.
Centype personalizeaza cursurile si seminariile la un nivel foarte avansat pentru a putea acoperi toate nevoile si parcularitatile mediului de business in care activati – strategie, concurenta si nuante culturale si locale – astfel asiguram programe relevante, aliniate modelelor dumnevoastra de lucru si cu un grad de aplicabilitate foarte ridicat, chiar si pentru cei mai avansati profesionisti.
De peste 15 ani, Centype, direct sau prin parteneri si colaboratori, ajuta companii de top in a-si atinge obiectivele strategice si in a-si imbunatati performanta.
In 2013:
– am instruit peste 3000 de profesionisti
– am derulat peste 150 de traininguri personalizate
– am evaluat peste 2000 de angajati in aproximativ 170 de locatii si organizatii
Centype ofera de peste 10 de ani solutii complete: Cursuri Vanzari, Cursuri Management, Cursuri Retail, Cursuri Telesales, Cursuri Soft Skills si Cursuri Customer Care la nivele de know how si performata diferite pentru a asigura performante superioare si dezvoltare sustenabila. Avem un portofoliu de peste 200 de Clienti din diferite zone ale economiei ? Am instruit si evaluat peste 20.000 de profesionisti, la diferite nivele organizationale.
Avem parteneri valorosi, recunoscuti international, specialisti testati si instruiti permanent la standarde internationale.
Departamentul de Consultanta si Suport este mereu alaturi de Clientii nostrii in eforturile acestora de asimilare si utilizare a tehnologiilor recomandate sau puse la dispozitie.
Alaturi de noi veti avea mereu siguranta ca ati achizitionat un produs sau un serviciu util, cu impact pozitiv in activitatea dumneavoastra.

185 de comentarii.