Resurse si informatii utile

Comunicat de presa – Parteneriat Paralela 45 – Premium Class Services

paralela-45-centypeComunicat de presa
Premium Class Services – CENTYPE

In data de 14 Iunie 2016 a fost semnat la Bucuresti parteneriatul dintre Paralela 45 si Premium Class Services – CENTYPE.
Parteneriatul dintre cele doua organizatii are ca scop ajutorarea organizatiilor din mediul de afaceri din Romania, in efortul lor de a atinge indici de performanta superiori, de a isi putea construi si dezvolta echipe profesioniste si un business profitabil.

Parteneriatul dintre Premium Class – Centype si Paralela 45 este bazat pe intentia ambilor parteneri de a oferi Clientilor servicii complete si complexe, la cele mai ridicate standarde si intr-un palier de pret eficient.

Membra a celor mai prestigioase asociatii nationale si internationale de profil – ANAT, IATA, ASTA – Paralela 45 Turism este o agentie de prestigiu, care ofera turistilor sai servicii complexe legate de petrecerea vacantei: excursii in tara si strainatate, de grup sau individuale, rezervari de bilete de transport (avion, autocar, tren), rezervari la hoteluri, obtinerea de vize turistice, ghizi specializati, inchiriere de masini.
Cu 20 de ani de experienta, Paralela 45 este astazi cel mai bun si mai prolific tour-operator din Romania, atat pentru chartere, cat mai ales pentru circuitele recunoscute pentru calitatea si ingeniozitatea acestora.

Premium Class Services – CENTYPE este recunoscut pe piata din Romania ca si integrator de sisteme modulare de performanta profesionala individuala si organizationala, dezvoltator de sisteme complexe nisate in domenii diverse: B2B, B2C, Retail, HORECA si Beauty. Prin parteneriatul semnat cu Paralela 45, Premium Class Services – CENTYPE revitalizeaza unul din cele ma apreciate departamente din istoria sa: Turismul corporate, Team Buildingurile axate pe rezultate masurabile, concrete.

Parteneriatul s-a oficializat in cadrul unei ceremonii la care au participat din partea Paralela 45 Domnul Tony Madularu – Senior Tourism Director si din partea Premium Class Service – CENTYPE Domnul Dragosh Stancu.

Bucuresti, 14 Iunie 2016

, , ,