Resurse si informatii utile

De ce atunci cand muncesti mai mult, esti mai putin productiv

sursa - Success
sursa – Success

Daca ti-ai schimba modul in care privesti orele zilei, ai putea sa devii mult mai eficient, mai productiv si, prin urmare, chiar mai fericit.

Asta urmarim si la cursul Productivitate si Time Design. Foarte multi considera ca orele de munca peste program, facute din convingere si nu neaparat fortat, ii ajuta sa faca mai mult, sa fie mai productivi. Timpul, resursa cea mai valoroasa din lume, trebuie modelat. Iar design-ul pe care i-l dai atunci cand faci acest lucru, te poate face sau nu fericit. Time design, productivitate, sunt cuvinte pe care le putem folosi in acelasi context, mai ales cand este vorba despre munca.

De aceea este important in ce fel ne impartim cele 24 de ore pe care le avem la dispozitie zilnic. Daca o cina cu familia, sau un meci de baschet, un simplu telefon al unui prieten este perceput de creierul tau ca fiind o pierdere de timp, nu vei putea sa beneficiezi de avantajele oferite de acestea. In cazul in care iti setezi creierul sa perceapa timpul liber ca o ocazie de a invata si alte lucruri, de a-ti incarca, pur si simplu, bateriile si de a te reconecta la cei din jurul tau vei putea beneficia de puterea pe care toate aceste lucruri ti-o ofera si sa te intorci la munca mai puternic de fiecare data. Si mai productiv.

Intreg articolul din Success, aici.

Oferta Centype pentru luna in curs!

campanii-cursuri-vanzari-customer-care-leadership-soft-skills-centype

Pentru a comanda sau pentru a afla mai multe detalii despre orice oferta, serviciu sau produs Centype iti recomandam sa iei legatura cu un Consultant:

[vc_contacts phone=”+40749052052″ email=”contact@centype.ro”]

Centype pune la dispozitia colaboratorilor si partenerilor nostri o gama generoasa traininguri si unelte utile care ajuta la imbunatatirea performantei organizationale si individuale.

| Cursuri Vanzari | Cursuri Customer care | Cursuri Leadership | Cursuri Abilitati Individuale (Soft Skills) |

, , , ,

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.