Resurse si informatii utile

Echipele de succes sunt cele care alcatuiesc un puzzle perfect

sursa - Why Lead Now
sursa – Why Lead Now

Gandeste-te la echipa ta ca la un puzzle. Este o comparatie extrem de sugestiva. Orice echipa puternica este alcatuita dintr-un mix de oameni si personalitati, care indeplinesc niste nevoi specifice. Da, intr-o echipa, sunt toti piese ale unui puzzle care nu ar putea fi complet daca una din piese ar lipsi sau ar fi schimbata cu o alta, de forma diferita.

Este esential ca, atunci cand formezi o echipa, fiecare sa-si cunoasca rolul in aceasta si, mai mult, fiecare sa nu depaseasca granitele responsabilitatilor pe care le are.

Care ar fi cele 3 piese componente esentiale intr-un puzzle care formeaza o echipa de succes?

  • un lider – capitanul, coach-ul, care trebuie sa fie o persoana cu abilitati de comunicare foarte dezvoltate, empatica, si in acelasi timp dura, care sa miste echipa in directia corecta
  • executantii – desi acestia sunt de foarte multe ori uitati, ei sunt cei mai importanti cand vine vorba despre indeplinirea sarcinilor simple, asigurand buna functionare a echipei
  • star-ul – este cel care exceleaza in toate, care dispune de abilitati deosebite la un nivel foarte ridicat, care vine cu cele mai bune idei, dar si cu cele mai clare planuri de a le pune in practica.

Retine, cand iti alcatuiesti „puzzle-ul”, piesele lui trebuie sa se potriveasca perfect!

Oferta Centype pentru luna in curs!

campanii-cursuri-vanzari-customer-care-leadership-soft-skills-centype

Pentru a comanda sau pentru a afla mai multe detalii despre orice oferta, serviciu sau produs Centype iti recomandam sa iei legatura cu un Consultant:

[vc_contacts phone=”+40749052052″ email=”contact@centype.ro”]

Centype pune la dispozitia colaboratorilor si partenerilor nostri o gama generoasa traininguri si unelte utile care ajuta la imbunatatirea performantei organizationale si individuale.

| Cursuri Vanzari | Cursuri Customer care | Cursuri Leadership | Cursuri Abilitati Individuale (Soft Skills) |

,

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.