Resurse si informatii utile

Simplist, despre comunicare manageriala: asculta, pune intrebari, fii discret, ofera directii, ajuta!

23643755
sursa – People Development

De ce trebuie sa comunicam? Care sunt procesele si tipologiile de comunicare? Cum poti influenta o decizie? Sunt intrebari la care raspundem la Curs Comunicare manageriala si Abilitati de Prezentare.

La modul cel mai simplist, fiecare dintre noi intelege importanta comunicarii, plecand de la comunicarea de baza, cu cei apropiati, din familie, pana la cea cu persoane necunoscute.

Cu atat mai mult, un manager, la locul de munca, trebuie sa detina aptitudini deosebite in acest sens, al comunicarii, in special cu membrii echipei sale. Aptitudinile de comunicare sunt un aspect important in cv-ul oricarui manager.

Comunicarea presupune efort. Dar este un efort bine cheltuit, date fiind beneficiile: un loc de munca mai placut, mai productiv, in care fiecare simte valoarea, ideile sunt impartasite deschis, iar relatiile sunt caracterizate de si bazate pe, incredere.

Comunicarea trebuie sa devina un liant organizational, care sa construiasca legaturi puternice intre management si angajati si intelegere mai mare interdepartamentala.

Ce ai de facut? Ce inseamna comunicarea manageriala? Sa asculti, sa pui intrebari, sa folosesti discretia, sa oferi directii, sa ajuti.

Atunci cand comunici, observa rezultatatele. Acestea iti vor oferi dovada ca o buna comunicare este cheia unui bun management.

Oferta Centype pentru luna in curs!

campanii-cursuri-vanzari-customer-care-leadership-soft-skills-centype

Pentru a comanda sau pentru a afla mai multe detalii despre orice oferta, serviciu sau produs Centype iti recomandam sa iei legatura cu un Consultant:

[vc_contacts phone=”+40749052052″ email=”contact@centype.ro”]

Centype pune la dispozitia colaboratorilor si partenerilor nostri o gama generoasa traininguri si unelte utile care ajuta la imbunatatirea performantei organizationale si individuale.

| Cursuri Vanzari | Cursuri Customer care | Cursuri Leadership | Cursuri Abilitati Individuale (Soft Skills) |

,

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.