calea spre performanta centype cursuri soft skills
[cl-review quote=”Am venit cu o oarecare frica, eram destul de sceptica, mi se parea ca la astfel de cursuri esti manipulat si ti se spala creierul, am plecat insa cu niste idei fascinante, am cautat si am aprofundat unele notiuni, acum sunt mult mai atenta la toate detaliile din viata mea, atat la munca cat si acasa si pot spune ca slujba mi se pare mai usoara si viata mai buna.” author=”Geanina V.” occupation=”Web app developer” type=”quote” layout=”clean”]
[cl-review quote=”Este un curs interesant, mi se pare ca are o abordare integrata concentrata foarte bine pe ideea de performanta. As putea spune ca am experienta cu astfel de cursuri, am primit totusi cateva idei noi si m-a incantat integrarea perfecta a modulelor prezentate.” author=” Laura F.” occupation=”Manager Financiar” type=”quote” layout=”clean”]
suna-acum-centype-0749052052
trimite-email-centype-contact
citeste-mai-multe-detalii-centype

Info Curs Calea spre Performanta

Ti se intampla sa realizezi ca meritai mai mult, de la viata, de la familie de la jobul sau afacerea ta? Sa te intrebi de ce altii reusesc, de ce fac performanta si tu nu? In cursul pe care ti-l propunem mai departe ai sa gasesti cu siguranta niste raspunsuri.

Traim intr-o societate ofertanta, in care cei care au curaj si focus gasesc o cale de a performa, in toate domeniile vietii personale si profesionale. Ii observi calmi, linistiti si fericiti, indiferent de jobul sau afacerea pe care o au reusesc sa aiba succes si fac asta de cele mai multe ori veseli si relaxati.
Uneori ai impresia ca exista o conspiratie a performantei, un grup de oameni care au niste formule secrete si incantatii care le garanteaza succesul.

Acest training iti ofera un set complet si complex de notiuni de Inteligenta emotionala, NPL, Behaiviorism si psiholgie aplicata, toate explicate simplu, prin studii de caz si exemple reale, module care ar trebui sa ajute participantii sa isi descopere punctele forte personale si sa atinga mai usor Performanta, sa inteleaga mai usot mecanismele formale si informale care le pot asigura succesul.
Poate fi si o oportunitate de a isi evalua si masura anumite comportamente si impactul pe care acestea il au in actiunile personale, in interactiunea sociala la munca, in societate si in familie si in a isi gasi modele de actiune transformate.
Si un castig suplimentar: participantii vor intelege mult mai usor si vor putea aplica individual cu mai mult succes elemente de Time Management, Auto-motivare, Comunicare si Organizare personala.

Un efect secundar pozitiv este si cum va fi perceputa atmosfera in organizatie dupa ce memebrii acesteia au participat la un astfel de curs, acel factor motivational foarte puternic in mediul de lucru prezent. Daca vom avea un grup unde ponderea oamenilor de succes este mai mare decat media, unde acestia invata unii de la altii si inteleg si chiar „fura” modele de lucru efective si eficiente cu siguranta vom avea indicatori de motivatie ridicati, o stare benefica pentru organizatie.

Obiective de curs

• Intelegerea tiparelor dupa care functionam si evoluam ca individ, grup si societate
• Identificarea de potentiale modele de lucru, actiune si relationare care sa ne aduca mai multe rezultate pe termene mai scurt si cu mai putin efort
• Identificarea de modele de lucru, actiune si relationare toxice, atat la noi dar si la cei din jur
• Formarea de modele de lucru efective si eficiente

Cui se adreseaza

Este un curs potrivit atat in organizatii si corporatii dar si in medii in care nevoia de performnata te obliga sa ai mereu cai si modele de lucru si actiune noi, actualizate: antreprenoriat, sport, armata, etc.

Completeaza chestionarul de contact si cere mai multe detalii si descrierea completa a produsului!

Meniu