Cursuri Abilitati individuale – Soft Skills

Cursurile de Abilitati individuale – Soft skills sunt printre cele mai cautate in piata de munca moderna. In societatea de astazi nu mai este suficient sa ai un bagaj bogat de cunostinte cu valente tehnice si operationale daca nu iti dezvolti si latura interpersonala, sociala, abilitati care te ajuta sa comunici mai eficient sa lucrezi mai bine in medii colaborative, in echipe.

Cursurile Abilitatile Individuale – Soft skills va vor oferi o serie de abilitati si competente care ajuta organizatiile, per ansamblu, sa se pastreze intr-o zona competitiva, productive. Lucrul in echipa, sociabilitatea si comunicarea sunt elemente esentiale ale succesului personal dar si ale performantei organizationale

Abilitatile individuale sunt foarte importante pentru cariera oricarui angajat, sunt abilitati si competente care se sistemiseaza si automatiseaza greu, care pot fi evaluate dificil, este simplu sa masori competentele matematice ale unei persoane, dar este mult mai complicat sa ii masori aplecarea spre inovatie, spre lucru in echipa, spre eficienta sau diplomatie.

suna acum centypetrimite un email centype

curs-time-management-abilitati-individuale-soft-skills

Curs Time Management – Managementul timpului

Tehnicile și metodele prezentate in Cursul Time Management – Managementul timpului vă vor ajuta să deveniți mai eficienți, vă vor arăta cum să vă concentrați asupra activităților care vă aduc cele mai valoroase rezultate, veți învăța cum să lucrați mai isteț, nu mai greu (mai multe detalii aici…)

curs-comunicare-organizationala

Comunicare Organizationala

De fiecare data cand comunicam ne transformam intr-o voce care influenteaza organizatia pe care o reprezentam, o confirma sau o infirma, de aceea trebuie sa ne aiguram ca suntem perceputi intr-o nota pozitiva, ca ne construim relatiile corecte in si in afara organizatiei (mai multe detalii aici…)

Curs Inteligenta Emotionala - EQ

Inteligenta Emotionala – EQ

Cursul oferă cursanților șansa să înteleagă anumite mecanisme simple care ne influențează reacțiile cu efect direct în relațiile personale și profesionale, să își însușească un set de principii, bazat pe întelegerea de sine, încrederea și eficacitatea personală. (mai multe detalii aici…)

| Cursuri Vanzari | Cursuri Customer care | Cursuri Leadership | Cursuri Abilitati Individuale (Soft Skills) |

71 de comentarii.