Relationare si lucru in echipa

Curs Leadership

curs util tuturor managerilor care isi doresc sa atinga performanta organizationala alaturi de oamenii din echipa

CENTYPE (c) 2016
[us_testimonial style=”4″ author=”Emil Z.” company=”Manager Calitate si dezvoltare” img=”5998″]Este cel mai util curs de Leadership la care am participat. Forma comprimata si foarte practica l-au facut usor de digerat, iar subiectele abordate au fost foarte utile pentru toti participantii din organizatia noastra. Asteptam si partea a doua.[/us_testimonial]
[us_testimonial style=”4″ author=”Ion M.” company=”Director HR” img=”5999″]Un set de cunostinte minime pentru orice manager, modele de lucru alese atent pentru a pune o echipa pe picioare. Am participat la curs alaturi de manageri din mai multe organizatii, mari sau mici si am observat ca marea majoritate au gasit raspunsuri la intrebari zilnice. Recunosc ca unele ar fi trebuit sa le stiu, dar cursul mi le-a readus in atentie. Merita sa participi![/us_testimonial]

Toate organizaţiile sunt compuse din echipe de lucru şi fiecare membru aduce un plus de valoare echipei prin experienţa personală, abilităţi şi sistem normativ – valoric.

Echipele performante, cele care reusesc sa se alinieze obiectivelor organizationale, sunt rar rezultatul unui mix de persoane; de cele mai multe ori sunt rodul muncii de relationare, comunicare si lucru in echipa, ghidata si optimizata permanent de managerul care conduce echipa. Traim intr-o societate complexa, cu relatii complexe, care limiteaza spre zero sansa reusitei individuale, egoiste, care pune accent si incurajeaza reusita echipei si a membrilor acesteia.

De ce merita sa participi la un curs de Relationare si lucru in echipa?
De cele mai multe ori, un curs de Relationare si lucru in echipa la nivel managerial are ca efect o crestere a productivitatii, prin imbunatatirea relatiilor personale, atat in echipe cat si interdepartamental, prin intelegerea si adoptarea unei atitudini proactive, un grad mai mare de responsabilizare si asumare a deciziilor de lucru.

Cursul propune o abordare practica, adaptata nevoilor echipelor care isi doresc performanta, a managerilor pusi permanent in fata unor situatii si provocari noi, totul impachetat in norme testate atat international cat si local.

Ce aduce interesant cursul de Relationare si lucru in echipa?

  • Exercitii practice pe situatii concrete si probleme de lucru
  • Abordare paralela individ/echipa, pentru a intelege reactiile, nevoile si motivatiile de ambele parti
  • Un mix de module care includ practici si modele de buna practica aliniate la normele psihometrice romanesti
  • Creativitate in modelarea solutiilor de buna practica

Iata mai jos o serie de exemple de subiecte abordate:

  • Obiective
  • Comunicare
  • Lucrul in Echipa
  • Motivarea in lucrul in echipa
  • Aliniere si Feedback

Cere acum mai multe detalii:
suna-acum-centype-0749052052
trimite-email-centype-contact
Si nu uita sa intrebi consultantul CENTYPE cum poti beneficia de cele mai bune preturi si discounturi!

0%

din participantii la curs pun comunicarea pe primul plan in elementele care asigura performanta organizationala

Metodologie si tehnici de predare
• Evenimentul este este axat pe simulari si exerciții practice aplicate.
• Tehnologia de facilitare este ajustata de la echipa la echipa in functie de mixul de participanti si de ramura economica din care provin
Alte detalii
• Suport de curs: CENTYPE asigura toate materiale specifice necesare bunei desfasurari
• Durata: in functie de complexitatea subiectului abordat

Acest curs poate fi organizat si in sistem Manager’s Retreat – citesti aici detalii despre acest concept.

Nu ai gasit ce iti doreai?

CONTACTEAZA-NE!

Oferim de peste 20 de ani solutii personalizare pentru piata din Romania si Europa Centrala si de Est, daca nu avem acum ce produsul sau serviciul dorit iti vom crea unul, special penttu tine, special pentru echipa ta!