[cl-review quote=”A fost pentru prima oara cand am putut avea o idee clara despre ce avem nevoie, despre unde trebuie sa investim si mai ales a fost pentru prima oara cand nevoile organizationale s-au intalnit cu nevoile individuale de training. Personal nu as mai lua decizii de instruire fara o astfel de evaluare. Felicitari echipei CENTYPE pentru rabdare si pentru modul transparent de lucru.” author=”T. Mann” occupation=”General manager” type=”quote” layout=”clean”]
[cl-review quote=”Abordarea complexa face sa fie un produs care iti ofera niste informatii simple, intr-o forma directa, dar care pot avea un impact extraordinar in bugetul dumneavoastra de training. Pentru mine a fost si mai util pentru ca mi-a oferit un suport nesperat in misiunea mea de a-mi convinge atat colegii cat si superiorii de nevoia organizationala de instruire. ” author=” Ana Maria L.” occupation=”HR Managing partner” type=”quote” layout=”clean”]
suna-acum-centype-0749052052
trimite-email-centype-contact
citeste-mai-multe-detalii-centype

Info

Una din provocarile cele mai mari este identificarea temelor de instruire potrivite, a nivelului de implementare a acestora, a oportunitatii de instruire (gradul de intelegere anticipat) si nu in ultimul rand, identificarea unui sistem de instruire care sa armonizeze zona operationala a activitatii cu zona personala de relationare interna si externa.

Lipsa de succes al programelor de instuire inseamna de cele mai multe ori pierderi cauzate de lipsa de performata inainte de toate, dar si de sumele investite gresit in solutii nefunctionale, de multe ori neo-progresiste si fanteziste sau fara legatura cu mediul de business, dar si degradarea treptata a know how-ului organizational si a motivatiei angajatilor. Cu alte cuvinte, bani, timp si efort, toate cheltuite fara rezultat.

Sistemul de evaluare a nevoilor de instruire propus de CENTYPE respecta normele internationale care guverneaza calitatea actului de instruire si are o serie de module interconectate in asa fel incat sa poata oferi informatii excelente pentru alegerea unui pachet de instruire relevant. Mai mult de atat, este modular, se poate derula partial pe anumite zone de interes.
Pentru ca ne-am dorit o solutie cat mai complexa si pentru ca sistemul nostru se bazeaza pe informatia culeasa de la membrii organizatiei, l-am facut interconectabil cu sisteme recunoscute de evaluare psihometrica, astfel rezultatele evaluarii sunt de o precizie extraordinara.

TEME SI ARII DE EVALUARE

–Indeplinirea cu succes a sarcinilor de serviciu specific

  • Calitative
  • Cantitative

–Abilitati de intelegere a obiectivelor individuale si a sarcinilor de serviciu
–Managementul timpului si incarcarii cu sarcini
–Organizarea personala si orientarea spre performanta
–Implicare si motivatie
–Abilitati de relationare si rezolvare a problemelor
–Managementul situatiilor dificile
–Verticalitate la locul de munca
–Competente de utilizare eficienta a computerului
–Siguranta si Igiena

Ce obtinem?

Raport cu recomandri de instruire pe trei nivele

–Nevoi operationale imediate
–Nevoi strategice
–Nevoi optionale

Completeaza chestionarul de contact si cere mai multe detalii si descrierea completa a produsului!