Centype este unul din brandurile cele mai cunoscute pe piata de HR din Romania, livram know how si expertiza orientata spre Performanta organizationala, cu implicatii in toate departamentele si zonele organizationale. Lucram intr-o directie unitara, logica: PEOPLE – PARTNERSHIP – PERFORMANCE.
Punem la dispozitia colaboratorilor si partenerilor nostri, o gama generoasa de servicii business, traininguri si unelte utile in eforturile oricarei organizatii de a-si mentine si a-si imbunatati performanta organizationala si la nivel individual:

  • Consultanta si optimizare procese organizationale – ne diferentiem prin abilitatea de a scala, dimensiona proceduri pentru organizatii intre mici, medii sau foarte mari
  • Seminarii practice si Cursuri personalizate: Vanzari, Management, Customer Care, Retail, Soft Skills – ne diferentiem prin aplicabilitatea informatiilor si tehnicilor transmise, lucram permanent sa ne mentinem asa
  • Unelte pentru managementul si eficientizarea echipelor de vanzari: CRM – oferim solutia cea mai buna si cea mai securizata, tehnic si operational
  • Unelte pentru evaluarea si monitorizarea calitatii serviciilor, produselor si relationarii cu Cleintii: CSI index, Mystery Shopping – ne diferentiem prin modul de lucru, suntem printre putinii care oferim un set complet: Masurare, Analiza, Propuneri masuri si Ajustari

Echipa noastra este formata din specialisti cu o bogata experienta in zonele de expertiza, avem in portofoliu peste 250 de companii care beneficiaza direct sau prin parteneriate de serviciile noastre.

Cum sa obtii performanta la nivel organizational

Sa fii agil, sa construiesti un sistem de perfectionare permanenta.

Pentru a tine pasul cu schimbarile mediului economic, in toate zonele care influenteaza o organizatie: parteneri, concurenti, clienti si proprii angajati, o echipa se orienteaza permanent spre performanta, invata din trecut, cimenteaza rezultatele prezente si investeste in viitor, chiar daca, la nivel strategic de foarte multe ori acest lucru poate deveni o provocare.

Poti obtine rezultate notabile identificand nevoile de dezvoltare care pot face diferenta, atragand oamenii potriviti, punandu-i pe o linie profesionala sustenabila, stabilind metricii de performanta care iti pot oferi o directie corecta.

CENTYPE – Viziune, Misiune, Valori

Misiune

Companiile si organizatiile sa apeleze la Centype, indiferent de provocarile intalnite, pentru a-si imbunatati performanta, pentru a gasi cai de atingere a obiectivelor si nu in ultimul rand pentru a-si duce la capat propria viziune.

Viziune

Misiunea noastra este sa lucram impreuna cu Clientii nostri pentru a forma echipe performante de top care sa poata executa cu succes strategiile organizationale. Sarcina noastra este sa ne asiguram ca angajatii la toate nivelele – manageri, supervizori sau frontliners – au cunostintele, abilitatile si uneltele necesare pentru a depasi obiectivele organizationale si de a crea relatii profitabile si de lunga durata cu Clientii lor.
Participantii la trainingurile noastre se transforma pozitiv, pentru ca noi oferim cele mai eficiente modele de instruire, 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, personalizate si mulate pe nevoile echipei fiecarui Client.
Uneltele de lucru recomandate sunt dezvoltate si testate de companii internationale de succes, scalabile la orice volum de lucru.
Recrutam si folosim profesionisti de top care sa ne ajute sa ne tinem promisiunile la cel mai înalt standard.

Valori

Inainte de toate credem in valoarea lucrului bine facut, ne dedicam individual si in echipa in atingerea celor mai inalte standarde de performanta, alegem colaboratori si parteneri care pot dovedi seriozitate si dedicatie in zona de activitate aleasa.
Punem pret pe Oameni, din organizatia noastra, din organizatiile partenere si din organizatiile Clientilor nostri, pe puterea lor de a face transformari de a-si atinge si depasi normele de performanta.

Valoram Partneriatele, avem un grad de retentie de 90% in ce priveste Clientii nostri si vrem sa credem ca este efectul dedicarii cu care tratam orice Client, indiferent de marime, indiferent de problemele specifice ridicate.
Suntem orientati spre Performanta, indiferent de forma in care lucram cu Clientii nostri – Evaluari, Cursuri si Seminarii, Unelte ajutatoare sau Consultanta, facem totul pentru a ajuta orice organizatie sa munceasca mai bine, mai repede, mai usor si sa atinga si sa depaseasca normele de performanta!

Pe scurt:

Cine suntem?
Centype este prezent in Romania prin Premium Classlider pe piata solutiilor HR din Europa Centrala si de Est cu un portofoliu de peste 250 de Clienti.

Ce facem?
Credem in actiune si in transformare. Suntem un partener de incredere pentru Clientii nostri: Organizatii, Echipe sau Persoane. Suntem orientati catre succes.

Cum facem?
Personal certificat care trateaza Clientii nostri cu atentie! Aducem valoare prin programe personalizate. Asiguram performanta la nivel local, bazate pe experienta regionala.