Wine & Food

Premium Experience

O masa la restaurant, o degustare de vin.
Un curs de dezvoltare personala, o poveste despre Inovatie, Comunicare, Indrazneala si mult Customer care, toate intr-un ambient placut si relaxant.

CENTYPE (c) 2016
[us_testimonial style=”4″ author=”Dana P. ” company=”Director general” img=”6348″]Am aflat cateva lucruri extraordinare despre oamenii cu care lucrez, am ramas impresionat de valorile lor personale, despre hobby-uri si despre intelepciunea unor oameni pe care pur si simplu nu ii „vedeam”. [/us_testimonial]
[us_testimonial style=”4″ author=”Florin F. ” company=”Beauty and Wellness Manager” img=”6349″]Noi lucram intr-un mediu in care Clientii au pretentii mai mari an de an, in care totul evolueaza si se transforma. Experienta Wine & Food ne-a facut sa intelegem mai bine ceea ce facem, desi provenim dintr-o zona total diferita, dar mai ales ne-a dat motivatia de a fi mereu deschisi la Nou, la Inovatie si la efortul de a castiga mereu Clienti, de a ii loializa.
[/us_testimonial]

Wine & Food – Premium Experience este un concept unic, dezvoltat si patentat de unul din cei mai renumiti specialisti HORECA din Romania, recunoscut atat ca Somelier cat si Chef, o poveste care iti va trezi simturile dar si o lectie de business complexa despre Comunicare, Inovatie, Schimbare, Performanta, Vanzari si nu il ultimul rand Customer care. Cum reusim sa facem asta in 2-3 ore? Simplu – este o poveste fascinanta care imbraca secvential toate aspectele mentionate mai sus.

Vine un moment in business cand trebuie sa sarbatoresti. Sau sa ingropi esecurile. Sau pur si simplu sa petreci un altfel de timp cu cei cu care te intalnesti zi de zi: sefi, subordonati, colegi sau parteneri, dar intr-o alta atmosfera.

Ne pomenim uneori ca nu ne mai vorbim, ca nu ne mai intelegem, sau ca lucram de ani de zile cu unii colegi si nu stim mai nimic despre ei, daca au si o alta viata, daca au familie si cum se inteleg cu ea, daca au hobbyuri sau pur si simplu nu avem idee cine sunt. Intram intr-o morisca a timpului si a nevoi de rezultate si uitam sa ne bucuram, uitam sa sarbatorim, uitam sa ne amintim de unde am plecat ca echipa si unde vrem sa ajungem, ne e frica sa ne oprim o clipa, sa observam, sa ajustam si sa performam cu adevarat. Si asta se vede in viata noastra, atat in cea profesionala si de business, cat si in cea personala.

De ce sa particip alaturi de echipa mea la un eveniment Wine & Food Premium experience?

Am adunat mai multe studii despre influnta unor astfel de evenimente asupra performantei echipelor, despre rezultatele concrete obtinute, dar si despre indicatorii indirecti de performanta, merita sa cititi mai jos:

  • Creste seminificativ gradul de Claritate asupra actiunilor comune, cat si asupra asteptarilor construite in jurul actiunilor celorlalti (Jurnalul international pentru Educatie si cercetare vol.1, nr. 4)
  • Cresterea gradului de loializare a angajatilor si indirect reducerea costurilor legate de masa de angajati prin pastrarea si cresterea nivelului de Know how, la nivel general (Jurnalul international pentru Educatie si cercetare vol.1, nr. 4)
  • Crestrea increderii si coeziunii in echipa, indirect crestrea productivitatii printr-o satisfactie crescuta la locul de munca ( Cook at al. (1997), Robbins and Judge (2008), Quick and Nelson (2009)

Cui se adresează

Wine & Food – Premium Experience se adreseaza oricaei echipe care isi doreste sa gaseasca cai mai putin traditionale de a experimenta comunicarea, in interior, dar si cu exteriorul, de a intelege mecanisme simple de progres, de atingere a performantei, este un moment de bucurie si intelgere, un regal al simturilor si al trairilor.
Avem in portofoliul de Clienti echipe din domenii foarte diverse: Automotive, Banking, Beauty and Wellness, HORECA, RETAIL, B2B, Servicii si Integrare IT, Servcii de business si Distributie industriala sau FMCG. Toti participantii au plecat multumiti si impresionati de cele traite.

Cere acum mai multe detalii:
suna-acum-centype-0749052052
trimite-email-centype-contact
Si nu uita sa intrebi consultantul CENTYPE cum poti beneficia de cele mai bune preturi si discounturi!

Lucrul in echipa, intrajutoararea si alinierea la obiective de performanta comune au fost provocarile organizationale cele mai mari in Romania, in anii 2015-2016.

Metodologie si tehnici de predare
• Evenimentul imbina participarea la degustarea de Vin si mancaruri alese special pentru diverse gusturi si zone geoagrafice cu discutii despre Comunicare, Customer care, Invovatie si Perceptii
• Ce se intampla de fapt: veti trece printr-o experienta complexa de degustare de vinuri si mancare, veti gasi singuri sau insotiti moduri de imbinare a acestora, veti intelege gusturile si armoniile, vi se va sugera si veti comenta tot timpul.

Alte detalii
• Pentru a putea organiza un grup este nevoie de 16 pana la 20 de participanti.
Se pot organiza si grupuri mai mici, dar din motive logistice pretul poate creste considerabil. Marimea grupului a fost in asa fel constituita pentru a putea obtine maximum de eficienta financiara per eveniment.
• Durata: 2-3 ore

Wine & Food – Premium experience va poate fi oferit in alte locatii alese de dumneavoastra, cu suportul diviziei de Corporate Travel a agentiei Paralela 45.

Cea mai buna solutie pentru servicii de corporate travel, cu peste 25 de ani de activitate și experiență, peste 38 de agenții la nivelul întregii țări și o echipă formată din peste 120 de specialiști în turism ne recomandă ca parteneri de încredere în organizarea de evenimente perfecte oriunde în lume, la orice standarde.

Nu ai gasit ce iti doreai?

CONTACTEAZA-NE!

Oferim de peste 20 de ani solutii personalizare pentru piata din Romania si Europa Centrala si de Est, daca nu avem acum ce produsul sau serviciul dorit iti vom crea unul, special penttu tine, special pentru echipa ta!