Evaluari 360 ale executivilor si supervizorilor

evaluarea-angajatilor-studii-360-centype
  • Extinde procesul de ajutare a nevoilor de training pe vertical
  • Identifica eventuale diferente de perceptie si perspectiva

TEME SI ARII DE EVALUARE

Stabilirea ariilor de evaluare este flexibila, in functie de zona economica in care activeaza Clientii nostri. De obicei plecam de la o discutie preliminara privind ariile ce le dorim evaluate.
In functie de abordarea strategica se dezvolta si se valideaza chestionarul.

Ce obtinem?

Raport cu recomandri de instruire pe trei nivele

–Nevoi operationale imediate
–Nevoi strategice
–Nevoi optionale

Metodologie

Chestionare 360 – on line
–Orientate vertical spre management si subalterni, orizontal catre colaboratori interni, eventual si catre colaboratori externi (tehnologia 360 recomanda o abordare extensiva)
–Se sorteaza si se reprezinta grafic pe zone de activitate vs. competente evaluate. Imaginea obtinuta este o recomandare de instruire in sine

Centype foloseste in procesul de evaluare personal instruit, testat si calificat in tehnologiile folosite. Mai mult de atat, pentru a ne asigura de corectitudinea evaluarilor si exactitatea datelor culese, folosim tehnologii de siguranta cum ar fi, dar nelimitat la: dubla evaluare, reevaluarea maximelor pozitive si negative, evaluare pe paliere orare diferite si, nu in ultimul rand, teste individuale de performanta.

Evaluarile nostre sunt orientate catre obiectivele si indicatorii de performanta organizationali. Majoritatea evaluarilor vin “la pachet” si cu un set de idei, potentiale si modele de imbuntatire a performantei sub forma unui raport de evaluare.

Pentru a obtine informatiile dorite va rugam sa va consultati in prealabil cu reprezentantul Centype despre obiectivul evaluarii, tehnologia folosita si normele morale ce trebuie respectate. [/vc_message]