Telesales – Telemarketing

Curs Vanzari Telesales – Telemarketing

Modulul Curs Telesales – Telemarketing este adresat vanztorilor care vand produse si servicii la telefon, catre firme, consultanti independenti sau persoane fizice, vanzatorilor incepatori care au nevoie de o structura de lucru bine definita sau vanzatorilor care doresc sa isi actualizeze tehnicile si procedurile de lucru in ton cu oportunitatile si provocarile noului mediu economic.
Nu este necesara experienta in vanzari.

CENTYPE (c) 2016
[us_testimonial style=”4″ author=” Mircea P.” company=”Telemarketer” img=”6157″]Am reusit sa inteleg mai bine rolul meu in organziatie, am primit un set foarte util de tehnici de lucru care imi vor face cu siguranata activitatea mai placuta si care ma vor ajuta sa am rezultate mai bune. Este si un curs energizant, motivant, totul devine mai clar, mai usor de facut. Mi-a placut foarte mult abordarea statistica, te ajuta sa vezi lucrurile altfel.
[/us_testimonial]
[us_testimonial style=”4″ author=”Ionut Z” company=”Manager vanzari” img=”6158″]In echipa noastra se simtea nevoia de a aduce un plus de potential de vanzari, la recomandarea consultantilor Centype am structurat diferit departamentul de vanzari, am adus oameni noi care fac doar Telesales. Am avut inspiratia sa mergem cu toata echipa la curs, acum lucram altfel, atingem Clienti la care nici nu ne gandeam vreodata sa ajungem, dar cel mai important este ca ne-am consolidat pozitia pe piata si am crescut vanzarile cu mai mult decat prognozasem. Foarte multumit per ansamblu.
[/us_testimonial]

Telesales-ul ramane una din solutiile utile si mereu actuale de creare de potential de vanzari, de crestere a vanzarilor. Si mai interesant este ca, desi s-a transformat vizibil in ultimii ani, ca mod de abordare, ca structura, ca rata de succes, telesales ramane o solutie convenabila, atat financiar cat si din punct de vedere al know how-ului: ai nevoie doar de o structura a mesajului clara, un script mereu actualizat si de oameni pregatiti si motivati sa sune.

Realizatorii modulului – Crus Telesales – Telemarketing l-au adaptat la cerintele noi de piata, au integrat module si tehnici actualizate de identificare a potentialelor, de închidere cu succes a vanzarilor. Pentru garantia unui rezultat concret, o crestere rapida, în timpul cursului participantii vor lucra la o campanie reala, avand ca subiect produsele si serviciile proprii.

De ce merita sa participi la un Curs Telesales – Telemarketing?

 • Utilizand Telesales-ul s-au constatat reduceri de pana la 90% ale costurilor de vanzare, pe vanzarile realizate
 • O campanie Telesales corect implementata asigura cresteri ale vanzarilor de minim 20% într-o perioada de 60-90 de zile.
 • 95% din produsele sau serviciile cunoscute pe piata, cu standarde comun acceptate (commodities), se pot vinde cu succes prin Telesales.
 • Telesales-ul este cel mai versatil proces de vanzare, poate fi folosit independent sau ca parte a unei strategii de vanzare complexa

Ce aduce interesant modulul Curs Telesales – Telemrketing

In modulul Curs Telesales – Telemarketing discutam despre modul in care produsele sau serviciile dumneavoastra sunt prezentate la telefon, crearea unui mesaj cu un impact puternic asupra potentialului Client. Putem influenta decizia de cumparare prin invatarea si aplicarea unor reguli simple.
Atunci cand conversatia telefonica este una profesionista se creeaza climatul care atrage noi Clienti sau ii convinge pe cei existenti sa continue sa deruleze afaceri cu noi. Pozitia de Telesales / Telemarketer este din ce in ce mai importanta intr-o organizatie cu cat asteptarile Clientilor cresc in fiecare zi.
Cea mai simpla cale prin care poti vinde la telefon este sa tii cont de Client, de nevoile, preferintele si emotiile sale. Ca Telemarketer ai nevoie de o puternica Atitudine Pozitiva, ai nevoie sa iti cunosti excelent produsele, dar si Clientii carora te adresezi.

Iata mai jos o serie de exemple de subiecte abordate:

 • Organizare personala
 • Organizarea campaniei
 • Energie si Motivatie
 • Derularea unei campanii
 • In timpul telefonului

Cere acum mai multe detalii:
suna-acum-centype-0749052052
trimite-email-centype-contact
Si nu uita sa intrebi consultantul CENTYPE cum poti beneficia de cele mai bune preturi si discounturi!

0%

din echipele de Telesales se confunta cu urmatorele probleme:

 • Organziare personala deficitara
 • Lipsa motivatiei personale
 • Mesaje incomplete sau diluate
 • Lipsa unei strategii integrate
 • Rutina

Metodologie si tehnici de predare
• Evenimentul este este axat pe simulari si exerciții practice aplicate.
• Tehnologia de facilitare este ajustata de la echipa la echipa in functie de mixul de participanti si de ramura economica din care provin
Alte detalii
• Suport de curs: CENTYPE asigura toate materiale specifice necesare bunei desfasurari
• Durata: in functie de complexitatea subiectului abordat

Pentru Cursul Telesales – Telemarketing va recomandam sa achizitionati o sesiune practica de follow up.

Pe timpul sesiunii un consultant Centype va participa alaturi de echipa dumneavoastra la activitatea de Telesales, fiecare participant va primi feedback individual si un set de actiuni necesare in ameliorarea performantei, acolo unde este cazul.

Nu ai gasit ce iti doreai?

CONTACTEAZA-NE!

Oferim de peste 20 de ani solutii personalizare pentru piata din Romania si Europa Centrala si de Est, daca nu avem acum ce produsul sau serviciul dorit iti vom crea unul, special pentru tine, special pentru echipa ta!