Curs Time Management – Managementul timpului

Tip Curs: Dezvoltare personala, Soft skills | Metoda de predare: Kolb, aplicat
Durata: 1-2 zile

CENTYPE (C) 2018

Curs Time management – Managementul timpului este oferit atat companiilor si organizatiilor in format „in house” cu posibilitate de ajustare a programului de curs si a duratei. Este oferit si persoanelor fizice, participanti individuali care isi doresc un mai bun management al timpului, in cursuri de tip OPEN.
Curs Time management - Managementul timpului- ceas
Am inclus in Curs Time management – Managementul timpului trei elemente care asigura succesul, atat pentru individ cat si pentru echipa:

 • Experienta de invatare de la curs este una foarte practica. Primul exercitiu al cursului este realizarea unei liste de sarcini si actiuni reale, apoi toate exercitiile se vor aplica la acea lista.
 • Gradul de aplicabilitate este crescut si de metoda de predare. Si la acest curs folosim metoda de instruire KOLB, recunoscuta pentru usurinta cu care know how-ul si modelele de buna practica sunt transferate participantilor.
 • Re-Designul Timpului un concept specific acestui curs Time management – Managementul timpului. Identificam procesele de lucru defecte si creem timp aplicat. Pentru a ajunge mai usor la performanta, punem in sloturile create actiuni noi, centrate pe rezultate.

In concluzie, este un curs care va aduce cu siguranta ameliorari in ce priveste performanta participantilor si a echipelor si organziatiilor din care fac parte.

Ce beneficii are un participant la Curs Time Management – Managementul timpului?
 • Lucreaza concret pe activitatile, sarcinile si proiectele tale, profesionale sau personale.
 • Descopera cum sa faci mai mult in acelasi timp, cu acelasi consum de energie si resurse.
 • Gaseste actiuni care iti aduc plus valoare in viata si care iti produc o stare de energie si motivatie.
 • Elimina „hotii de timp”.
 • Afla metode si tehnici de management al timpului actuale, folosite si certificate de profesionisti.
 • Intelege nevoia de a lucra fara stres si vei descoperi de unde vine acesta si cum poate fi atenuat sau chiar eliminat.
 • Nu in ultimul rand, invata cum sa nu te mai lasi invadat de lucruri marunte, fara sens.
Ce beneficii au organizatiile care trimit angajatii la Curs Time Management – Managementul timpului?
 • Asigura mediul necesar bunei desfasurari a activitatii, a atingerii indicatorilor de performanta la toate nivelele: individ, echipa, organizatie.
 • Castiga bani printr-o productivitate marita a angajatilor.
 • Economisesc resurse prin eficientizarea folosirii acestora.
 • Creeaza un mediu de lucru armonizat, sinergic printr-o abordare profesionista a sarcinilor de lucru.
 • Elimina mare parte din situatiile conflictuale aparute in lucrul in echipa.
 • In timp, dezvolta o cultura organizationala orientata spre performanta.
Ce spun participantii la Curs Time Management – Managementul timpului?

Un curs util pe care il recomand oricui, indiferent de pozitia din organizatie, un curs in care intelegi capcanele societatii in care traim. Intentionez sa il repet la 2-3 ani. Merita!

Ana B. – Manager Vanzari

Un curs foarte practic. Cel mai mult mi-a placut ca am inteles doua lucruri care pana acum ma stresau permanent: la ce folosesc si cum sa folosesc obiectivele si lucrul cu target. L-as recomanda oricarui manager care vrea sa isi organizeze mai bine echipa, sunt cateva exercitii si cateva explicatii care pot ajuta oricui.

Ileana M. – Supervizor

Am mai fost la cursuri de Time management si stiu multe tehnici de prioritizare si organizare personala. Am fost totusi placut surprins de doua lucruri: modul in care se desfasoara cursul – lucrezi efectiv cu lista ta de sarcini si de faptul ca am aflat doua tehnici noi de organizare a timpului. Cred ca si trainerul are un aport important in succesul cursului.

Daniel A. – Manager relatii cu Clientii

Mai vreau! Imi pare rau ca nu am participat la varianta de doua zile!

Ionut P. – Manager regional

Cum ma inscriu la Cursul Time management din 2 Noiembrie 2017?

trimite-email-centype-contact

suna-acum-centype-0749052052

Formular de inscriere  Cursul Time Management – Managementul timpului este disponibil atat pentru organizare „in house” cat si in format „OPEN”.

  Preturi
  Curs Time management – Managementul timpului
  Participare individuala la cursuri tip OPEN
  145 euro + TVA
  Grupa 3-6 participanti
  Curs de 1 zi – 495 euro + TVA
  Curs de 2 zile – 845 Euro + TVA
  Grupa 8-18 participanti
  Curs de 1 zi – 895 euro + TVA
  Curs de 2 zile – 1495 Euro + TVA

  In cost intra toate materialele necesare bunei desfasurari a cursului. Pentru cursurile de time management – managementul timpului organizate in sistem „in house” in pret nu sunt incluse costuri de catering, cazare sau transport a participantilor. In cazul in care cursul se tine in alt oras decat Bucuresti va recomandam sa verificati disponibilitatea unui trainer.

  ATENTIE – Pentru organizatii non-guvernamentale, institutii publice si de invatamant se acorda discounturi in baza unei cereri oficiale de discount.

  Interesat sa participi la un Curs Time Management – Managementul Timpului? Vrei mai multe detalii? Ia legatura cu un consultant Centype si iti vom oferi tot suportul necesar! Suna la +40749052052 sau trimite un mail la contact@centype.ro
  Cine a realizat Curs Time Management – Managementul timpului
  Dragosh Stancu - Centype

  Dragosh STANCU 

  Senior Trainer

  • Autor de articole, cursuri si seminarii de dezvoltare personala si profesionala, trainer certificat local si international
  • Specialist recunoscut in zona corporate, pasionat de modele de buna practica, tehnici de lucru sau tehnologii ce poate ajuta organizatiile si oamenii sa fie mai performanti
  • Livrez cursuri si seminarii nisate pe nevoi specifice identificate in organizatii
  • Autor a mai multor programe nisate pe industrii si verticale de business
  • Experienta de lucru in medii corporate de peste 20 de ani, cu performante notabile atat in zona de executie cat si in cea de management

  Imi doresc de la fiecare curs pe care il predau sa ofer oamenilor parte din know how-ul recunoscut in domeniu, parte din experienta mea si tehnici concrete de lucru, dar ma intreseaza mai ales ca fiecare sa isi creeze un pod personal spre performanta, spre a fi mai bun, spre a munci mai usor si mai ales spre a se bucura mai mult de viata.

  Cand am inceput a lucrez la Curs Time Management – Managementul timpului veneam dupa o perioada de transformari personale si profesionale importante, dupa ce reusisem sa echilibrez zone importante din viata mea: relatia mea cu fiul meu, pe care il cresc singur, relatia mea cu societatea, am prieteni la care tin si pe care imi doresc sa ii vad periodic si nu in ultimul rand relatia mea cu munca – fie ca vorbesc aici de businessul meu sau de colaborarile cu altii.

  Sintagma cea mai importanta din curs? Atunci cand lucrurile nu iti merg, cand simti ca timpul te controleaza, fa-ti un review, cauta sa gasesti ce te motiveaza sa te trezesti dimineata. Apoi aminteste-ti ca toti avem 24 de ore, daca unii reusesc sa aiba o viata armoniosa, tu de ce nu ai putea.

  Cu ce e aces curs de Time Management – Managemenul timpului diferit de alte cursuri de gen? Folosesc o tehnica de lucru noua, preluata si ajustata la cele mai bune standarde de instruire. Lucram concret pe actunile si sarcinile individuale, doar daca esti un catar incapatanat nu vei invata nimic de la acest curs, desi chiar si asa, te vei putea inspira din exercitiile celorlalti. Veti intelege mai mult participand la curs.

  Va invit la curs si va garantez ca merita!

  Citate utile –  Curs Time Management – Managementul timpului

  Oricare ar fi durata timpului, stiinta intrebuintarii lui il va face lung.

  Scott Adams

  Cum iti petreci timpul este mai important decat modul in care iti cheltui banii. Greselile financiare pot fi corectate, insa timpul trece pentru totdeauna. 

  David Norris

  Nu vei găsi timp pentru tot ce vrei să faci în viață. Dacă vrei timp trebuie să ți-l faci.

  Charles Buxton

  Materiale si tehnici de lucru intalnite in Curs Time Management – Managementul timpului

  Suntem media evolutiei a milioane de ani, caram un bagaj genetic care inca ne comanda, care inca ne face sa fim predictibili, sa performam sau sa esuam in anumite domenii. Suntem media conditionarilor sociale, alte timpului prezent dar si ale tuturor generatiilor care ne-au precedat.
  Este dificil sa inventezi tehnici de Time Management – Managementul timpului noi, unele sunt vechi de milenii si le regasim chiar in pergamentele care existau inaintea cartilor, multe sunt doar reinterpretate sau prezentate in moduri si intelesuri diferite, sau sunt „colorate” cu experiente personale, reusite sau esecuri.
  Poti insa optimizezi, sa ajustezi si sa gasesti caile cele mai potrivite de a folosi acest bagaj urias de cunostinte, de multe ori dificil de filtrat si inteles.
  Va prezentam mai jos speakeri si materiale importante car eva pot ajuta sa va formati o idee mai buna despre timpul dumneavoastra, sa va ofere un „feeling” despre ce dorim sa va oferim la Cursul Time Management – Managementul timpului.

  Brian Tracy Curs Time Management Managementul timpului

  Brian Tracy

  www.briantracy.com

  mat abrahams time management managementul timpului

  Matt Abrahams – Stanford Graduate School of Business

  https://www.gsb.stanford.edu/

  Inca te intrebi la ce ti-ar fi util un Curs Time Management – Managementul Timpului? Ia legatura cu un consultant Centype, pune-i intrebarile tale si lasa-l sa iti explice cu ti se poate transforma viata, un simplu curs care produce efecte notabile.
  Suna la +40749052052 sau trimite un mail la contact@centype.ro
  Aplicatii utile in Time Management – Managementul timpului

  Ca sa putem aduce un Curs Time management – Managementul timpului cat mai complet si cat mai util am inclus in curricula cateva aplicatii care va pot face munca mai usoara, care ca pot ajuta sa va organizati mai bine, sa fiti mai eficienti si sa aveti mai mult control.

  Cum le-am ales:

  • am vrut sa fie legate de modulele prezentate in Curs Time management – Managementul timpului, in asa fel incat sa puteti face o legatura simpla intre tehnicile de lucru prezentate si tehnologii recomandate
  • am cautat sa fie deja testate si apreciate cu un rating mare de catre alti utilizatori
  • le-am testat chiar noi
  • am dorit sa fie cat mai flexibile, sa va dea posibilitatea sa lucrati si sa colaborati cu colegi, rude si prieteni care folosesc aceeasi aplicatie
  • am dorit sa fie compatibile cu orice device, cu orice sistem de operare si chiar sa functioneze si pe tehnologie mai putin pretentioasa. De exemplu: daca un client are un computer cu Microsoft Windows, un telefon cu un Android decent si o tableta de la Apple, le va putea folosi cu siguranta pe toate cele trei medii de lucru.
  Trello - Project and Time management

  Trello

  • foloseste un sistem de management bazat pe carduri, se poate folosi pentru mai multe din tehnicile de Time Management – Managementul timpului explicate la curs
  • are si o versiune free foarte bine pusa la punct
  • are un sistem de cautare, filtrare si etichetare performant. Cautarea este rapida si puternica, cu filtre sofisticate care te pot ajuta. Etichetele te ajuta sa organizezi cardurile ca sa le poti gasi mai usor in viitor. Practic nu vei pierde niciodata un card

  Evernote

  • una din primele aplicatii serioase de productivitate si organizare personala
  • are o multime de optiuni – ceea ce aduce avantaje, dar uneori poate deveni greu de utilizat
  • este prezenta si compatibila cu orice device, cu orice sistem de operare
  • este una din cele mai recomandate aplicatii pentru Time Management

  Evernote este o unealta gratuita de organizare personala care te ajuta sa iti culegi toate ideile, gandurile si fotografiile in feluri diverse, de exmplu: voce, notite sau imagini. Iti poti nota sau inregistra intalniri, interviuri, discursuri, idei, poti crea liste si poti adauga atasamente, apoi le poti partaja (share) cu prietenii si colegii. Aplicatia este atat de avansata incat are posibilitatea de interconectare cu alte aplicatii si sisteme de organizare personala si management al timpului.

  6 comentarii. Leave new

  • Mi-as dori sa particip. In ce orase se organizeaza?

   Răspunde
   • Buna Daniela.
    Iti multumesc pentru interesul aratat cursului nostru.
    Pentru persoane juridice organizam cursul oriunde in Romania, ne deplasam la sediul Clientului daca e nevoie sau il putem organiza intr-o locatie in afara biroului (recomandabil).
    Pentru persoane fizice organizam de obicei in Bucuresti, Brasov, Constanta si Cluj, te rog sa urmaresti calendarul nostru de cursuri open sau sa dai like paginii de Facebook, aici publicam mereu toate cursurile open! Dar, daca va strangeti un grup de minim 5-6 entuziasti putem organiza cursul practic in orice localitate!
    O zi minunata!

    Răspunde
  • Cursul este personalizat pentru o anumita industrie sau poate participa oricine? Multumesc.

   Răspunde
   • Buna Diana.
    Iti multumesc pentru interesul aratat cursului nostru. Este o intrebare interesanta si am sa iti raspund cat mai complet posibil.
    Cursul se adreseaza oricui, indiferent de pozitia intr-o organizatie sau de industrie, are mai multe abordari ale Managementului Timpului, ceea ce ajuta participantii sa aleaga tehnica cea mai potrivita, fiecare participant lucreaza pe lista personala de sarcini, actiuni si obiective.
    Daca vei participa la un curs „in house” dedicat unei grupe dintr-o organizatie, vom personaliza cursul si exercitiile din curs in asa fel incat sa fie cat mai aproape de nevoile echipei.
    Daca vei participa intr-un curs OPEN, atunci e mai greu de personalizat pe o anumite industrie, dar vei avea avantajul sa fii expusa unor experiente multiple.
    Pe scurt, da, poate participa oricine, da, personalizam pentru fiecare industrie atunci cand este poosibil.

    Răspunde
  • Care este gradul de dificultate al cursului pe o scală de la 1 la 10? Cursul se adresează unui anumit profil de persoana ( nou angajat / persoana cu vechime) ? Pot fi participanți atât din corporații cat si din mediul privat?

   Răspunde
   • Buna Dana, iti multumim pentru interesul aratat cursului nostru,
    Este un curs dinamic, desi lucram in echipe la exercitii, fiecare participant lucreaza cu lista proprie de actiuni si sarcini, as putea spune ca este un curs la care chiar poate participa oricine.
    Este un curs avansat, este o metoda noua, pe care noi am finisat-o pe parcusul a 5 ani, asta faca ca acest curs sa fie complex, dar nu dificil.
    Avem cursuri „in house” dar si OPEN.

    Răspunde

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Fill out this field
  Fill out this field
  Te rog să introduci o adresă de email validă.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.