Resurse si informatii utile

Dragosh Stancu, Madalina Balan, HART, HOGAN, CENTYPEComunicat de presa
Premium Class Services – CENTYPE

In data de 27 Mai 2016 a fost reinnoit la Bucuresti parteneriatul dintre HART Consulting si Premium Class Services – CENTYPE.
Parteneriatul dintre cele doua organizatii are ca scop ajutorarea organizatiilor din mediul de afaceri din Romania in efortul lor de a atinge indici de performanta superiori, de a isi putea construi si dezvolta echipe profesioniste si un business profitabil.

Parteneriatul dintre Centype si HART Consulting este centrat pe impartasirea aceluiasi set de valori, precum onestitatea, preocuparea fata de calitatea serviciilor oferite, cresterea profitabilitatii afacerii clientilor prin cresterea competentelor echipelor, etica profesionala.

HART Consulting ofera de 10 ani servicii premium de Talent Management si Leadership assessment & development, fiind partenerul oficial pentru Hogan Assessments in Romania si Republica Moldova.
Premium Class Services – CENTYPE este recunoscut pe piata din Romania ca si integrator de sisteme modulare de performanta profesionala individuala si organizationala, dezvoltator de sisteme complexe nisate in domenii diverse: B2B, B2C, Retail, HORECA si Beauty.
Reinnoirea partenriatului s-a oficializat in cadrul unei ceremonii la care au participat din partea HART Consulting Doamna Madalina Balan si din partea Premium Class Service – CENTYPE Domnul Dragosh Stancu.

Bucuresti
27 Mai 2016

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.