Resurse si informatii utile

tony-madularu-paralela-45-centypeParalela 45 activeaza de peste 24 de ani pe piata vacantelor, fiind unul dintre cele mai vechi branduri de turism din Romania, ce detine o retea nationala formata din 35 agentii si aproape 200 de angajati.

Paralela 45 este agentia de Turism care este premiata de 7 ani consecutiv cu distinctia „The most trusted brand”, ca si recunoastere a serviciilor de calitate si personalului profesionist.

Domnul Tony Madularu – Senior Tourism Director a avut amabilitatea sa ne acorde un interviu in care ne vorbeste despre Evolutie si Performanta in Turism.

1. Conduceti o agentie a uneia dintre cele mai renumite societati de turism. Ce inseamna performanta pentru dvs?

In cadrul agentiei touroperatoare Paralela 45 conduc 2 departamente, cel de turism intern si cel de incoming. In plus, conduc si activitatea de outgoing pentru piata din Bulgaria, zona de litoral si cea de munte.

Performanta inseamna sa vad ca turistii revin cu incredere in agentiile Paralela 45!

Performanta inseamna, in primul rand, sa am cele mai bune si sigure oferte pentru pachetele turistice pe care le gestionez, iar in cel de-al doilea rand, sa vad ca turistii revin cu incredere in agentiile Paralela 45.

2. Exista un moment special care v-a marcat traseul profesional?

Momentul special a fost acela in care mi-am inceput activitatea ca si ghid de turism si de atunci pana in prezent nu am mai putut sa scap de acest “microb” – de a calatori si de a-i ajuta si pe altii sa-si gaseasca vacanta dorita!

3. Cat de mult poate fi influentata calitatea unei actiuni corporate daca ii scoti pe oameni din mediul lor organizational si ii duci intr-un mediu de relaxare?

Cu cat ii duci pe oameni mai departe de locul unde trebuie sa mearga zilnic, cu atat rezultatele unei actiuni corporate sunt mai bune. Astfel ajung sa se cunoasca mai bine, sa interactioneze in voie, practic sa combine utilul cu placutul.

Cu cat ii duci pe oameni mai departe de locul unde trebuie sa mearga zilnic, cu atat rezultatele unei actiuni corporate sunt mai bune.

4. Cat la suta din activitatea agentiei este reprezentata de actiunile corporate? Sesizati o crestere a acesteia in acest an fata de aceeasi perioada a anului trecut?

Sa exprim in cifre/procente este complex datorita detaliilor, insa activitatea de corporate reprezinta o prioritate in cadrul agentiei noastre si este facuta cu seriozitate si profesionalism de o echipa dedicate. De la un an la celalalt, avem cresteri pe acest segment

De la un an la celalalt, avem cresteri pe segmentul corporate!

5. Daca ar fi plecati azi intr-o vacanta cu familia, ce loc ati alege?

Ca sa impac mai mult copilul si mai putin sotia si pe mine, as pleca la mare, o vacanta de leneveala si relaxare. Daca ar fi numai ce-mi place mie, as prefera o vacanta activa, un circuit in care sa am posibilitatea sa vad cat mai multe locuri.

Imi plac vacantele active, circuite unde sa am posibilitatea sa vad cat mai multe locuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.