Resurse si informatii utile

Tu nu ai avut Clienti in 2015? Atunci citeste asta, te rog!

Anul 2016 este un an care a debutat promitator pentru foarte multe organizatii. Vom avea, probabil, cel mai bun an de la evenimentele din 2009. Multe companii capitalizeaza eforturile din anii interiori si investesc in zona de crestere si securizare a vanzarilor extraordinare intregistrate in 2014 si 2015.

Economia romaneasca pare ca va avea al treilea an consecutiv pe crestere, mai ales in zona organizatiilor mici si mijlocii. Acum este momentul sa ne asiguram ca avem o relatie foarte bune cu Clientii nostri.

[vc_actionbox title=”Cum? Tu nu ai avut vanzari mari in 2014 si in 2015? Atunci ceva nu e in regula.” message=”Te rog sa ne suni sau sa ne dai un email, vei putea sta de vorba cu un consultant Centype care iti va analiza performanta pe anii trecuti, Gratuit, iar daca iti va gasi solutii practice, specifice businessului tau si aplicabile imediat, doar in luna Februarie 2016, poti beneficia de niste reduceri substantiale.” button1=”Suna acum!” link1=”tel:+40749052052″ outlined1=”yes” size1=”big” button2=”Trimite mail!” link2=”mailto:contact@centype.ro” style2=”secondary” size2=”big” icon1=”phone” icon2=”envelope”]

campanii-cursuri-vanzari-customer-care-leadership-soft-skills-centype

Related Posts

Nu am găsit niciun rezultat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.