Resurse si informatii utile

Oferta Cursuri Business Power Pack

PACHETUL DE CURSURI BUSINESS POWER PACK este util oricarei echipe care isi doreste sa obtina mai multa performanta impreuna. Cursurile propuse abordeaza competente si abilitati care vor ajuta la atingerea performantei individuale si de grup:

 1. RELATIONARE SI LUCRU IN ECHIPA – cel mai modern curs de Comunicare organizationala, ajustat la cerintele de lucru moderne. Cursul propune o abordare practica, adaptata nevoilor echipelor care isi doresc performanta, a managerilor pusi permanent in fata unor situatii si provocari noi, totul impachetat in norme testate atat international cat si local.
 2. TIME MANAGEMENT – MANAGEMENTUL TIMPULUI – un curs mereu actual, cursul care produse cele mai rapide si vizibile schimbari intr-o organziatie. Tehnicile și metodele prezentate in Cursul Time Management – Managementul timpului vă vor ajuta să deveniți mai eficienți, vă vor arăta cum să vă concentrați asupra activităților care vă aduc cele mai valoroase rezultate, veți învăța cum să lucrați mai isteț, nu mai greu.
 3. INTELIGENTA EMOTIONALA EQ – Cursul oferă cursanților șansa să înteleagă anumite mecanisme simple care ne influențează reacțiile cu efect direct în relațiile personale și profesionale, să își însușească un set de principii, bazat pe întelegerea de sine, încrederea și eficacitatea personală. Curs Inteligenta Emotionala – EQ oferă pârghii utile pentru a munci mai ușor în echipe complexe cu colegi diferiți.

Contacteaza-ne pentru comanda!

suna acum centypetrimite un email centype

Sau foloseste chestionarul:

  OFERTA ESTE VALABILA IN PERIOADA 1 MAI 2017 – 15 IUNIE 2017

  Discount 33% pentru orice curs, achizitionate chiar si independent.

  Costul promotional (cu discount aplicat) pentru o sesiune de curs este de 495 Euro + TVA / grupa de maxim 18 persoane si include toate materialele necesare bunei desfasurari a cursului si de considera ca fiind organizat in locatia Clientului. Costul nu include eventuale cheltuieli de catering, transport si/sau acomodare pentru participanti.

  , , ,

  Related Posts