Resurse si informatii utile

Stefan Vanoverbeke, directeur general d'IKEA France.
Stefan Vanoverbeke (sursa – Forbes Romania)

Incepand cu 1 septembrie 2015, Stefan Vanoverbeke este noul Retail Manager pentru IKEA South East Europe, regiune din care fac parte România, Croația, Serbia și Slovenia, functie din care va conduce operațiunile de retail din cele patru țări.

Stefan Vanoverbeke activeaza in cadrul Companiei IKEA de 15 ani, inca din perioada in care era student, incepandu-si activitatea ca simplu angajat in depozitul magazinului IKEA Zavantem din Belgia. Au urmat apoi functiile de director de magazin IKEA Italia, Retail Manager in Polonia si Retail Manager in IKEA Franta, de unde a fost si promovat acum.

„Mă bucură faptul că mă voi alătura echipei de management IKEA South East Europe. Mi-am dorit o nouă provocare în cadrul IKEA Group, iar cele patru țări, România, Croația, Serbia și Slovenia se află într-o dezvoltare continuă, iar oamenii sunt extrem de entuziaști. Sunt convins că împreună vom avea rezultate excelente și că vom aduce și mai multă magie IKEA în regiune,” a declarat Stefan Vanoverbeke, Retail Manager IKEA South East Europe.

Stefan Vanoverbeke a preluat efectiv conducerea IKEA Romania de la 1 octombrie 2015. Il felicitam si ii dorim mult succes in activitatea sa.

Intreg articolul poate fi citit pe pagina Forbes Romania, aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.