Resurse si informatii utile

Creativitate si Curiozitate in vanzari cu Dan Gheorghe de la Gruppo Damidio

dan-gheorghe-gruppo-damidio-q8
Dan Gheorghe – Managing Partner Sales & Marketing – Gruppo Damidio

Cu o experienta de 20 ani in domeniul distributiei de lubrifianţi de motor, uleiuri si unsori industriale, Gruppo Damidio are o reputaţie impecabila in livrarea de produse de inalta calitate, si se bucura de un grad ridicat de satisfactie a clientilor.

La sfarsitul anului 2013 Gruppo Damidio a incheiat un nou parteneriat strategic de distributie cu compania multi-naționala Kuweit Petroleum International, devenind distribuitor autorizat al brandului de lubrifianți premium Q8Oils pe teritoriul Romaniei.

In acest interviu discutam cu Domnul Dan Gheorghe – Managing Partner in Gurppo Damidio, in acelasi timp persoana care conduce Echipa de vanzari a companiei.

1. Industria petroliera este una din cele mai controversate industrii, ea ramane insa inima societatii de astazi. O prima intrebare ar fi, de ce sales, de ce industria petroliera?
„Eu am vrut sa fiu contabil, dar nimeni nu m-a intrebat!” Clasicul imn al celor de profesie Ingineri si vocatie Artisti. Ma regasesc in acest grup technocrat, iar vocatia de artist impune creativitate si curiozitate. In esenta, atributele definitorii in Sales. Industria petroliera a reprezentat cel mai interesant domeniu in care am activat prin intermediul Sales (trecand prin farma/FMCG, tranzactional/consultativ).

Industria petroliera a reprezentat cel mai interesant domeniu in care am activat.

2. Cum vedeti performanta, care sunt elementele care concura la atingerea ei?
Performanta in Sales o corelez direct cu Parteneriatele pe care le stabilesti si dorinta Partenerilor de a permanentiza relatia de business dupa criteriul: “You are at our service not on our payroll!”

“You are at our service not on our payroll!”

3. Aveti doua etichete impresionante lipite de CV – Mobil si Q8. Cat v-a ajutat in cariera si in atingerea performantei lucrul in mediul acestora?
As dori sa mentionez brand-ul cu care am inceput si de la care am invatat despre lubrifianti si tribologie si anume Fina Oils. Magia Marketing, structura profesionista a modelului de business in lubrifianti si orientarea catre profit le-am invatat de la Mobil. Atentia asupra calitatii solutiilor de lubrifiere, orientarea catre parteneri si necesitatiile/aspiratiile lor precum si specificul vanzarii in segmentul Industrial le-am dobandit prin Q8Oils.

Magia Marketing, structura profesionista a modelului de business … atentia asupra calitatii solutiilor de lubrifiere, orientarea catre parteneri.

4. Ce luati in calcul cand analizati premisele performantei la echipa dumneavoastra, ce urmariti la oameni, ce va place si ce nu?
Doresc sa fac parte din mediul elitist al artistilor de marca, astfel incat Creativitatea si Curiozitatea colegilor de Echipa sunt principalele subiecte de analizat si dezvoltat impreuna.

Creativitatea si Curiozitatea colegilor de Echipa sunt principalele subiecte de analizat si dezvoltat impreuna.

5. Cat conteaza pozitivismul in viata unui om de vanzari?
Foarte mult, se regaseste in fiecare interactiune atat cu colegii cat si cu partenerii si influenteaza decisiv increderea in fortele si abilitatile personale precum si punerea lor in valoare.

6. Piata de munca din Romania este in continua efervescenta, apar tipologii si comportamente diferite. Daca ati avea puterea sa schimbati ceva, radical, ce ati schimba la societatea romaneasca?
Forma si continutul: forma prin reguli si legi simple, clare, in care bunul simt sa primeze; continutul prin aplicarea si respectarea regulilor si legilor fara exceptii!

(P)

Oferta Centype pentru luna in curs!

campanii-cursuri-vanzari-customer-care-leadership-soft-skills-centype

Pentru a comanda sau pentru a afla mai multe detalii despre orice oferta, serviciu sau produs Centype iti recomandam sa iei legatura cu un Consultant:
Telefon:+40749052052 sau @mail:contact@centype.ro

Centype pune la dispozitia colaboratorilor si partenerilor nostri o gama generoasa traininguri si unelte utile care ajuta la imbunatatirea performantei organizationale si individuale.
Cursuri Vanzari | Cursuri Customer care | Cursuri Leadership | Cursuri Abilitati Individuale (Soft Skills)

Related Posts

Nu am găsit niciun rezultat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.