Resurse si informatii utile

C.E.O.-ul companiei Pepsi scrie scrisori parintilor angajatilor sai, pentru a-si exprima recunostinta

Indrani Nooyi – Pepsi C.E.O. – Getty Images – Sursa – Entrepreneur

Cauti o alta modalitate de a-i face pe angajatii tai, pe cei din echipa ta, sa se simta apreciati? Poti urma exemplul unui C.E.O. de top.

Indrani Nooyi, care se afla la conducerea uneia dintre cele mai mari companii din lume, PepsiCo, crede cu tarie ca ceea ce suntem astazi se datoreaza in mare parte copilariei noastre. Parintii, mentorii, tutorii, cu totii joaca un rol major in succesul nostru, in calea spre performanta.

Poate ca suna putin desuet si poate ca ideea s-ar putea sa va amuze, insa este o alta modalitate, un alt fel in care se poate exprima aprecierea.

Indrani Nooyi a realizat ca tot ceea ce este ea acum se datoreaza parintilor ei si felului in care a fost crescuta. S-a uitat apoi in jur si a realizat ca, asemeni ei, executivii alaturi de care conduce sunt oameni ai caror parinti au avut un rol imens in succesul obtinut de acestia. Si a simtit nevoia sa multumeasca acestor parinti. Simplu, direct, cu mana ei.

Impactul acestei actiuni a fost dublu, el manifestandu-se nu numai asupra parintilor ci si asupra angajatilor in aceeasi masura, acestia din urma incarcandu-se si cu bucuria si mandria aduse parintilor.

Cum vi se pare ideea?

Intreg articolul din Entrepreneur, aici.

(P)

Oferta Centype pentru luna in curs!

campanii-cursuri-vanzari-customer-care-leadership-soft-skills-centype

Pentru a comanda sau pentru a afla mai multe detalii despre orice oferta, serviciu sau produs Centype iti recomandam sa iei legatura cu un Consultant:
Telefon:+40749052052 sau @mail:contact@centype.ro

Centype pune la dispozitia colaboratorilor si partenerilor nostri o gama generoasa traininguri si unelte utile care ajuta la imbunatatirea performantei organizationale si individuale.
Cursuri Vanzari | Cursuri Customer care | Cursuri Leadership | Cursuri Abilitati Individuale (Soft Skills)

, ,

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.