Resurse si informatii utile

6 Idei simple pentru un spatiu de munca organizat si productiv

sursa – Entrepreneur

Organizeaza-ti postul de comanda! Incepe cu dreptul si aranjeaza-ti un loc de munca perfect, care sa te tina motivat intreaga zi.

Vrei cateva sfaturi? Sunt simple si te vor ajuta sa-ti maresti productivitatea, sanatatea si fericirea la locul de munca:

  • redu dezordinea si haosul inlocuind lipicioasele post-it-uri pe care le afisezi peste tot ca sa fii sigur ca nu ai uitat ceva din ceea ce aveai de facut; incarca intreaga lista de „to do” intr-o singura aplicatie, in care poti seta remindere, task-uri, s.a.m.d., aplicatie pe care o poti sincroniza pe toate device-urile de care dispui
  • alege-ti o lampa care sa se potriveasca cu munca pe care o faci (spre exemplu, lumina albastruie se potriveste perfect cu un loc de munca analitic; o lumina mai calda se potriveste perfect mediilor mai calme)
  • inconjoara-te de tablouri care fascineaza fara efort (poate chiar o natura, intr-un climat temperat, care sa descrie o carare intr-o padure)
  • coloreaza-ti peretii in verde, dar unul nu foarte saturat, ci mai degraba luminos, ca al unei salcii; studiile arata ca verdele incurajeaza gandirea creativa
  • atentie la alarma pe care o folosesti (ar trebui sa fie una care sa te revigoreze) si la cantitatea de zahar pe care o adaugi in cafea sau ceai
  • alege snack-ul de la ora 15.00 astfel incat sa fie plin de fibre si proteine

Poate suna putin cam facil, insa lucrurile mici fac diferentele mari. Iar atunci cand vine vorba despre productivitate si managementul timpului e bine sa nu scapam nimic din vedere.

Intreg articolul din Entrepreneur, aici.

(P)

Oferta Centype pentru luna in curs!

campanii-cursuri-vanzari-customer-care-leadership-soft-skills-centype

Pentru a comanda sau pentru a afla mai multe detalii despre orice oferta, serviciu sau produs Centype iti recomandam sa iei legatura cu un Consultant:
Telefon:+40749052052 sau @mail:contact@centype.ro

Centype pune la dispozitia colaboratorilor si partenerilor nostri o gama generoasa traininguri si unelte utile care ajuta la imbunatatirea performantei organizationale si individuale.
Cursuri Vanzari | Cursuri Customer care | Cursuri Leadership | Cursuri Abilitati Individuale (Soft Skills)

, ,

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.