Resurse si informatii utile

Atentie! Angajatorul iti poate supraveghea inclusiv chat-ul personal

sursa - Mediafax.ro
sursa – Mediafax.ro

Mentionam in urma cu ceva zile cateva dintre motivele ‘naive’ pentru care ai putea fi concediat imediat. Unul dintre acestea se referea la folosirea resurselor companiei, la abuzul utilizarii acestora.

Iata un exemplu concret, real: „Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO) a stabilit ca un angajator are dreptul sa supravegheze comunicatiile pe Internet ale salariatilor. Sentinta a fost data intr-un caz privind un inginer roman concediat, in august 2007, pentru ca a folosit mesageria online pentru a discuta, la serviciu, in interes personal.”

Asa cum spuneam, tot ceea ce se intampla la cursuri abilitati individuale (soft skills), tot ceea ce aduc acestea nou, completeaza tabloul unui angajat cat mai aproape de ideal, in contextul cererilor angajatorilor de astazi. Analizele privind time management-ul,  abilitatile de comunicare si chiar cele de inteligenta emotionala, abordate in cadrul acestora, ajuta la descoperirea si intelegerea unor aspecte mai deosebite, in sensul realizarii unui „reglaj fin” al sinelui fiecaruia dintre participanti.

In cazul de fata, „angajatorul a descoperit ca acesta folosea un serviciu de „chat” pentru a discuta nu doar cu contactele sale profesionale, ci si cu un frate sau logodnica. Regulamentul de ordine interioara al firmei „interzicea folosirea resurselor acesteia in scopuri personale”.”

Opinii pro si contra acestei hotarari judecatoresti, chiar daca aceastea nu este inca definitiva, puteti citi in articolul Mediafax.ro.

Oferta Centype pentru luna in curs!

campanii-cursuri-vanzari-customer-care-leadership-soft-skills-centype

Pentru a comanda sau pentru a afla mai multe detalii despre orice oferta, serviciu sau produs Centype iti recomandam sa iei legatura cu un Consultant:

[vc_contacts phone=”+40749052052″ email=”contact@centype.ro”]

Centype pune la dispozitia colaboratorilor si partenerilor nostri o gama generoasa traininguri si unelte utile care ajuta la imbunatatirea performantei organizationale si individuale.

| Cursuri Vanzari | Cursuri Customer care | Cursuri Leadership | Cursuri Abilitati Individuale (Soft Skills) |

, , , ,

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.