Resurse si informatii utile

Care este acea abilitate despre care Warren Buffett spune ca iti poate creste valoarea cu 50%

Warren Buffett. CREDIT: Getty Images

Cursurile de Abilitati individualeSoft skills sunt printre cele mai cautate in piata de munca moderna. In societatea de astazi nu mai este suficient sa ai un bagaj bogat de cunostinte cu valente tehnice si operationale daca nu iti dezvolti si latura interpersonala, sociala, abilitati care te ajuta sa comunici mai eficient sa lucrezi mai bine in medii colaborative, in echipe.

Care este insa acea abilitate despre care Warren Buffett, considerat a fi unul dintre cei mai mari magnati ai lumii ai momentului, spune ca o data imbunatatita, iti va creste valoarea cu mai mult de 50%?

Este vorba despre public speaking, despre care Buffett considera ca este singura si cea mai mare abilitate care iti poate face cariera sa explodeze pur si simplu.  

Stiu, suna mai mult decat perfect, insa ce faci daca iti este frica de acest lucru? Se pare ca insusi Buffett a fost, la inceput, ingrozit de ideea de a vorbi in public. Ce trebuie sa faci?

  • sa-ti depasesti si infrangi sentimentul de frica, de panica, sa descui si cumva sa dai drumul, sa eliberezi, empatia din tine
  • sa inveti, pur si simplu, sa vorbesti in public, sa captivezi o audienta, ca pe orice alta abilitate; public speaking, din fericire, este o abilitate care se poate invata

Steve Jobs, spre exemplu, nu s-a nascut cu aceasta abilitate, ci a depus eforturi pentru a o invata.

Depaseste-ti orice temere si incearca sa-ti slefuiesti singura abilitate care-ti poate schimba viata, atat personal cat si profesional, si iti poate creste aproape instantaneu valoarea cu cel putin 50%!

Intreg articolul din Inc.com, aici.

(P)

Oferta Centype pentru luna in curs!

campanii-cursuri-vanzari-customer-care-leadership-soft-skills-centype

Pentru a comanda sau pentru a afla mai multe detalii despre orice oferta, serviciu sau produs Centype iti recomandam sa iei legatura cu un Consultant:
Telefon:+40749052052 sau @mail:contact@centype.ro

Centype pune la dispozitia colaboratorilor si partenerilor nostri o gama generoasa traininguri si unelte utile care ajuta la imbunatatirea performantei organizationale si individuale.
Cursuri Vanzari | Cursuri Customer care | Cursuri Leadership | Cursuri Abilitati Individuale (Soft Skills)

, , ,

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.