Resurse si informatii utile

5 Moduri in care iti poti crea o cultura care sa se alinieze cu brand-ul tau

sursa - Entrepreneur
sursa – Entrepreneur

Asa cum a crea un brand personal a devenit o componenta cheie atunci cand se vorbeste despre a manageria o cariera individuala, la fel, daca ne gandim la succesul unei companii, exista un factor care nu se poate negocia, si anume dezvoltarea unui business centrat pe brand. Doar sa ai un produs bun nu mai este suficient. Conform ultimelor statistici, 87% din executivii marilor corporatii cred ca la fel de important ca a avea un brand puternic de produs este a avea un brand puternic al corporatiei.

Dar pentru a ajunge acolo, pentru a ajunge la acest nivel cu organizatia, este necesara crearea unei culturi, care sa puna in vitrina modul in care compania face afaceri. Adevaratele companii, centrate pe brand-ul organizatiei lor, iau in considerare urmatoarele 5 aspecte, fapt care le asigura si ii face sa dezvolte o cultura in care brandul se aliniaza perfect felului in care organizatia se comporta si functioneaza in fiecare zi:

  • a fi centrat pe Client – atat la nivel interpersonal (atitudine, actiune, comunicare), la nivel de produs (calitate), cat si la nivelul procesului de vanzare (modul in care faci afaceri in sine – eficient, rapid, fara eforturi din partea Clientului)
  • a avea un management dedicat, care sa isi respecte angajamentele
  • a avea angajati dedicati si care sa isi respecte, la randul lor, sarcinile si angajamentele
  • a avea procese bine definite, proceduri, sisteme si standarde
  • a avea o infrastructura organizationala, care sa gandeasca toate aspectele business-ului, de la control la recompense, care sa schiteze oamenilor din organizatie modul in care trebuie sa actioneze atat individual cat si in echipa, atat structural cat si comportamental.

Intreg articolul din Entrepreneur, aici.

(P)

Oferta Centype pentru luna in curs!

campanii-cursuri-vanzari-customer-care-leadership-soft-skills-centype

Pentru a comanda sau pentru a afla mai multe detalii despre orice oferta, serviciu sau produs Centype iti recomandam sa iei legatura cu un Consultant:
Telefon:+40749052052 sau @mail:contact@centype.ro

Centype pune la dispozitia colaboratorilor si partenerilor nostri o gama generoasa traininguri si unelte utile care ajuta la imbunatatirea performantei organizationale si individuale.
Cursuri Vanzari | Cursuri Customer care | Cursuri Leadership | Cursuri Abilitati Individuale (Soft Skills)

, , , , , , ,

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.