Resurse si informatii utile

Ce sa faci pentru a supraincarca bateriile echipei tale

sursa - Success
sursa – Success

Ok!  Ai terminat MBA-ul cu nota maxima si dispui de o inteligenta deosebita. Numai ca, daca iti doresti cel mai stralucit viitor in business, s-ar putea sa mai ai totusi cateva lucruri de invatat.

Pentru ca nu numai notele pe care le-ai avut in scoala conteaza atunci cand esti antreprenor. Mai mult, dupa cum s-a dovedit de foarte multe ori, studenti cu note mari au sfarsit prin a lucra pentru cei care au avut note mai mici decat ei.

Ce ii diferentiaza pe adevaratii oameni de afaceri, transformandu-i in adevarati lideri? Inteligenta emotionala (EQ), inteleasa ca o suma dintre empatie, abilitati sociale, cunoastere de sine, management al sinelui. Si inteligenta IQ este deosebit de importanta, insa, in momentul in care ai ajuns intr-o companie, concurezi cu oameni cu aproximativ acelasi nivel al inteligentei. Competitia apare in privinta felului in care reusesti sa te manageriezi singur si sa ii conduci pe ceilalti.

Din fericire, abilitatile sociale si emotionale se pot deprinde, ridicandu-ti, astfel, nivelul inteligentei emotionale (EQ) si imbunatatindu-ti calitatile de lider. La cursuri leadership evaluam aspecte diferite, venim cu exercitii practice, toate in ajutorul tau.

Ce poti face?

  • fa un rezumat al parerilor celorlati despre tine, inclusiv in calitate de lider
  • lauda, fii atent, exerseaza
  • deschide ochii, dar, si inchide-i, deopotriva
  • pretuieste timpul petrecut fata in fata cu cineva

„Chimia” se intampla atunci cand toata atentia se ofera reciproc. Este un adevar si in relatiile romantice, dar, mai ales, in cele de business.

Stimate lider, care este, deci, secretul pentru a supraincarca bateriile echipei? Cresterea nivelului tau de inteligenta emotionala (EQ).

Intreg articolul din Success, aici.

Oferta Centype pentru luna in curs!

campanii-cursuri-vanzari-customer-care-leadership-soft-skills-centype

Pentru a comanda sau pentru a afla mai multe detalii despre orice oferta, serviciu sau produs Centype iti recomandam sa iei legatura cu un Consultant:

[vc_contacts phone=”+40749052052″ email=”contact@centype.ro”]

Centype pune la dispozitia colaboratorilor si partenerilor nostri o gama generoasa traininguri si unelte utile care ajuta la imbunatatirea performantei organizationale si individuale.

| Cursuri Vanzari | Cursuri Customer care | Cursuri Leadership | Cursuri Abilitati Individuale (Soft Skills) |

, , ,

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.