Resurse si informatii utile

Nu doar generatia Millennials isi doreste feedback

sursa - Entrepreneur
sursa – Entrepreneur

Sa te uiti la fiecare dintre angajatii tai ca la o persoana, nu ca la o varsta! Un indemn de actualitate, mai ales pe o piata a muncii nu neaparat foarte asezata.

Conflictul dintre generatii exista, este real. Generatia Millennials este una deosebita, dinamica. comunicativa de la natura, care are nevoie de feedback pentru a putea functiona corect.

Adevarat, colegii mai in varsta i-au privit cu scepticism, insa, cred ca incet, incet au inceput sa-i aprecieze, sa le vada si sa le accepte valoarea.

Ca si informatie, poate ca este bine ca Millennials sa afle si sa retina ca orice individ, indiferent de varsta, are aceleasi nevoi de baza. Pentru a atinge potentialul maxim, oricine trebuie sa se confrunte cu cele 5 nevoi umane de baza, interdependente: psihologice, de siguranta, sociale, stima de sine, auto-actualizare.

Un C.E.O., un manager titularizat sau interni noi angajati au aceleasi nevoi, asa cum si creierul este alcatuit in acelasi fel, cu aceeasi retea de neuroni. In anii ’80 si ’90 munca era considerata o experienta individuala. In zilele noastre, aceasta se bazeaza pe colaborare, pe munca in echipa.

De aceea, consider ca sunt de apreciat deopotriva proaspetii Millennials cat si bataiosii trecuti de prima tinerete, mai ales pentru ca acestia din urma demonstreaza ca, daca vor, pot.

Intreg articolul din Entrepreneur, aici.

Oferta Centype pentru luna in curs!

campanii-cursuri-vanzari-customer-care-leadership-soft-skills-centype

Pentru a comanda sau pentru a afla mai multe detalii despre orice oferta, serviciu sau produs Centype iti recomandam sa iei legatura cu un Consultant:

[vc_contacts phone=”+40749052052″ email=”contact@centype.ro”]

Centype pune la dispozitia colaboratorilor si partenerilor nostri o gama generoasa traininguri si unelte utile care ajuta la imbunatatirea performantei organizationale si individuale.

| Cursuri Vanzari | Cursuri Customer care | Cursuri Leadership | Cursuri Abilitati Individuale (Soft Skills) |

,

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.