Resurse si informatii utile

3 Pasi de urmat pentru a face mai multe lucruri in mai putin timp

sursa - Entrepreneur
sursa – Entrepreneur

Un summit despre productivitate cu mai mult de 20 de experti, care a tinut mai mult de 20 de ore? Informatii de valoare, fara doar si poate, dar 20 ore? Sa fie atat de complicat?

Sa faci mai multe lucruri in mai putin timp, adica sa fii productiv, tine de felul in care iti manageriezi timpul. Iata un time design in 3 pasi:

  • programeaza-ti obligatiile de indeplinit – nu poti sa-ti programezi doar mental ceea ce ai de facut; pune intr-un calendar ceea ce ai de facut si cand anume; pur si simplu, programeaza-ti o intalnire cu tine in momentul in care ai de facut ceva si tine-te de ea ca si cand ar fi o intalnire cu cel mai important Client al tau
  • fii eficient – eficienta inseamna sa faci o sarcina perfect in cat mai putin timp; pentru acest lucru trebuie sa stii cat timp iti ia acea sarcina, apoi trebuie sa vezi daca poti ingusta intervalul de timp necesar pentru indeplinirea acesteia, fara a pierde din calitate; de foarte multe ori este vorba despre matematica pura; incearca si calculeaza cat timp poti castiga intr-o zi
  • ramai focusat – cel mai mare inamic al productivitatii este distragerea atentiei; sa ramai atent si focusat pare a fi aproape imposibil in zilele noastre; poate ca reusesti sa planifici lucrurile eficient, insa totusi sa pierzi timp, pentru ca iti fug gandurile sau un telefon/mail te distrage; daca reusesti sa ramai prezent si focusat la ceea ce faci, iti vei mari productivitatea; elimina din jurul tau orice nu are legatura cu sarcina pe care o ai de indeplinit la un moment dat, indiferent daca este vorba despre telefon, internet sau chiar oameni; daca este neaparat necesar sa te intrerupi pentru altceva, seteaza-ti o alarma peste 5 sau 10 minute ca si un reminder ca trebuie sa te intorci la ceea ce faceai

Productivitatea nu are nevoie de 20 de experti. Nu trebuie decat sa te focusezi pe ceea ce ai de facut, atunci cand ai ceva de facut, fara nicio scuza.

Intreg articolul din Entrepreneur, aici.

(P)

Oferta Centype pentru luna in curs!

campanii-cursuri-vanzari-customer-care-leadership-soft-skills-centype

Pentru a comanda sau pentru a afla mai multe detalii despre orice oferta, serviciu sau produs Centype iti recomandam sa iei legatura cu un Consultant:
Telefon:+40749052052 sau @mail:contact@centype.ro

Centype pune la dispozitia colaboratorilor si partenerilor nostri o gama generoasa traininguri si unelte utile care ajuta la imbunatatirea performantei organizationale si individuale.
Cursuri Vanzari | Cursuri Customer care | Cursuri Leadership | Cursuri Abilitati Individuale (Soft Skills)

, , ,

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.