Resurse si informatii utile

4 Metode sanatoase de a amana lucrurile. Da, ai citit bine! De a le amana.

sursa – Entrepreneur

In general orice lucru necontrolat, scapat din mana, dauneaza. Este si cazul amanarilor. Numai ca exista cai de a folosi aceste amanari in avantajul tau. Te-ai gandit vreodata, pana acum, ca poti sa faci acest lucru? Se pare ca da, se poate planifica chiar si acest timp, in care pur si simplu poti sa iti incarci bateriile si sa-ti pui lucrurile in ordine in cap.

Prin urmare:

  • Planifica! Amanarile necontrolate au un efect extrem de negativ asupra productivitatii si a performantei. Planifica si respecta cu strictete acest plan.
  • Combina aceste momente de amanare cu activitati fizice si gandirea strategica. Pur si simplu, atunci cand simti nevoia sa amani, fa o mica plimbare si limpezeste-ti gandurile. Poti folosi momentul pentru a-ti reinnoi imaginea de ansmblu asupra activitatii tale.
  • Foloseste acest timp pentru a-ti mari reteaua sociala. Nu este nevoie sa verifici de 25 de ori pe zi mereu acelasi profil social. Trimite un mesaj unui antreprenor local cu care ai mai avut legaturi. Poate nu vei castiga nimic pentru moment, insa, pe termen lung, s-ar putea sa obtii mai multe beneficii.
  • Scrie o lista cu lucrurile pe care le ai de facut, pentru ca mai apoi, cand te intorci la munca, sa te apuci direct de ele. Si desi exista nenumarate aplicatii pentru „to do list”, se pare ca tot hartia si creionul functioneaza mai bine. Nu te gandi in momentul in care o faci si la metodele cu care va trebui sa rezolvi toate problemele. Fii doar foarte specific. Te va ajuta sa nu te indepartezi foarte mult de task-urile pe care le ai de indeplinit.

Intreg articolul din Entrepreneur, aici.

(P)

Oferta Centype pentru luna in curs!

campanii-cursuri-vanzari-customer-care-leadership-soft-skills-centype

Pentru a comanda sau pentru a afla mai multe detalii despre orice oferta, serviciu sau produs Centype iti recomandam sa iei legatura cu un Consultant:
Telefon:+40749052052 sau @mail:contact@centype.ro

Centype pune la dispozitia colaboratorilor si partenerilor nostri o gama generoasa traininguri si unelte utile care ajuta la imbunatatirea performantei organizationale si individuale.
Cursuri Vanzari | Cursuri Customer care | Cursuri Leadership | Cursuri Abilitati Individuale (Soft Skills)

,

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.