Resurse si informatii utile

Pentru a atinge performanta trebuie sa lasi in trecut programul de munca de la 9.00 la 17.00

Sa muncesti de la ora 9.00 la 17.00 este deja demodat. Lumea functioneaza 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Lucrurile si vremurile s-au schimbat iar succesul si performanta le poti cunoaste doar daca renunti la programul fix de la 9.00 la 17.00 pe care il aveau parintii tai.

Inainte de orice sfat si consideratie pe acest subiect, trebuie sa retii un lucru foarte important. Lumea s-a schimbat in mod ireversibil. Internetul este acum noua presa tiparita. Este noua biblioteca universala. Este noua baza de date. Te poti folosi de internet oriunde in lume, in orice moment.

Asadar, iti doresti succesul? Vrei sa stii care este Calea spre performanta? Foloseste urmatoarele principii:

  • concentreaza-te pe ceea ce iubesti – este foarte usor sa te lasi tentat de aceasta mare industrie a banilor, insa pasiunea este aceea care te va propulsa si te va mentine viu pe perioade lungi; industriile se schimba, insa pasiunea, niciodata; nu intreprinde ceva daca nu o faci ‘din’ si ‘cu’ pasiune; nu face lucruri care nu iti plac sau nu ti se potrivesc doar pentru ca stii ca iti vor aduce bani; urmeaza-ti pasiunea si vor veni si castigurile
  • ai rabdare si nu forta lucrurile – luat de val, poate fi foarte tentant sa demisionezi si sa-ti urmezi pasiunea, insa trebuie sa fii putin practic si sa nu risti gratuit; nu paria tot ceea ce ai pe o singura culoare; ai rabdare si gandeste-te bine, in momentele tale de liniste, la ce si cum ai de facut
  • gandeste creativ pentru a castiga bani – nu poti astepta sa castigi multi bani facand ceea ce face toata lumea din jurul tau; gaseste acea idee mare; priveste lucrurile din unghiuri diferite si gaseste-ti nisa in care te simti bine si din care poti castiga si bani

Oricum ar fi, pentru a atinge performanta trebuie sa fii perseverent. Poate lucrurile nu vor merge perfect de la inceput. Cu siguranta vor fi necesare eforturi sustinute. Perseverenta este insa cheia succesului. Nu renunta inainte de a-ti atinge scopul, inainte de a avea rezultatele pe care ti le doresti. Iar a invata din greselile altora este ceea ce caracterizeaza un antreprenor de succes. Renunta la programul 9.00 – 17.00 si urmeaza-ti visul si pasiunea.

Intreg articolul din Entrepreneur, aici.

(P)

Oferta Centype pentru luna in curs!

campanii-cursuri-vanzari-customer-care-leadership-soft-skills-centype

Pentru a comanda sau pentru a afla mai multe detalii despre orice oferta, serviciu sau produs Centype iti recomandam sa iei legatura cu un Consultant:
Telefon:+40749052052 sau @mail:contact@centype.ro

Centype pune la dispozitia colaboratorilor si partenerilor nostri o gama generoasa traininguri si unelte utile care ajuta la imbunatatirea performantei organizationale si individuale.
Cursuri Vanzari | Cursuri Customer care | Cursuri Leadership | Cursuri Abilitati Individuale (Soft Skills)

,

Related Posts

6 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.