Resurse si informatii utile

Cum sa va asigurati ca manageriati echipa potrivita in 2016

sursa - Entrepreneur
sursa – Entrepreneur

Incercand sa terminam tot ceea ce ne-am propus pentru acest an, poate ca este putin dificil sa ne concentram si pe alte aspecte decat pe cifrele si statisticile din care reiese succesul angajatilor nostri.

Analiza pe baza de cifre este un element extrem de important din perspectiva managementului, insa, exista si alte feluri si metode de a evalua daca avem coechipieri care sunt potriviti pe termen lung sau nu.

Si pentru ca acest sfarsit de an este aproape, poate ca ar fi bine sa facem un pas inapoi, sa lasam rapoartele si statisticile deoparte si sa ne punem cateva intrebari care sa ne ajute sa ne dam seama daca avem langa noi echipa potrivita si pe cine ar trebui sa promovam sau sa inlocuim:

  • simtim ca angajatii din echipa ne inspira?
  • pierdem timp considerabil pentru a-i sprijini/sustine moral?
  • suntem recunoscatori ca fac parte din echipa noastra?

Incercand sa ne dam seama incotro se indreapta echipa noastra in anul urmator, haideti sa ne acordam putin timp si sa ne punem intrebarile de mai sus, incercand sa facem o evaluare pentru fiecare dintre angajatii nostri. Mai mult, raspunzand intrebarilor, ne vom putea da seama mai mult decat oricand de nevoile de instruire ale fiecaruia in parte.

S-ar putea sa fim surprinsi de raspunsuri si s-ar putea ca acestea sa ne ofere o perceptie, o intelegere, mult mai profunda decat am putea sa o primim de la orice raport statistic de sfarsit de an.

Intreg articolul lui Paul Mandell din Entrepreneur, aici.

Oferta Centype pentru luna in curs!

campanii-cursuri-vanzari-customer-care-leadership-soft-skills-centype

Pentru a comanda sau pentru a afla mai multe detalii despre orice oferta, serviciu sau produs Centype iti recomandam sa iei legatura cu un Consultant:

[vc_contacts phone=”+40749052052″ email=”contact@centype.ro”]

Centype pune la dispozitia colaboratorilor si partenerilor nostri o gama generoasa traininguri si unelte utile care ajuta la imbunatatirea performantei organizationale si individuale.

| Cursuri Vanzari | Cursuri Customer care | Cursuri Leadership | Cursuri Abilitati Individuale (Soft Skills) |

, , , , , ,

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.