Resurse si informatii utile

Importanta mediului de lucru pentru un antreprenor

sursa – Entrepreneur

Esti antreprenor? De tipul celui care munceste mult, de dimineata si pana seara, care persevereaza indiferent de rezultate, care spera si crede in fiecare secunda ca totul va fi bine? Daca raspunsul este da, atunci ar fi bine sa-ti reamintesti faptul ca oamenii cu care te inconjori te pot ajuta sau pot diminua mult sansele tale de succes.

Iata 3 idei care vorbesc despre antreprenori si despre felul in care mediul in care muncesc ii ajuta sau le dauneaza succesului:

  • Ne definesc oamenii in a caror companie ne petrecem timpul, de aceea acestia trebuie alesi cu foarte, foarte mare grija; in mod special, partenerii cu care pornesti la drum pot influenta major cultura de baza a companiei; intr-un cuvant, atentie la alcatuirea si evaluarea echipei
  • Birourile organizate acasa au un impact surprinzator asupra productivitatii – in principiu, poti lucra oriunde te simti comfortabil, dar mare atentie la ceea ce te poate distrage si iti poate afecta performanta
  • Perceptiile Clientilor in ceea ce te priveste sunt foarte importante, de aceea, impresionantul trebuie sa fie in echilibru cu modestia atunci cand interactionezi in mod direct cu acestia. Un exemplu simplu: un decor nu foarte scump, dar care, in acelasi timp, sa sugereze succesul.

Incearca, deci, sa fii atent in jurul tau si sa dai atentie si importanta fiecarui aspect din activitatea ta!

Intreg articolul din Entrepreneur, aici.

(P)

Oferta Centype pentru luna in curs!

campanii-cursuri-vanzari-customer-care-leadership-soft-skills-centype

Pentru a comanda sau pentru a afla mai multe detalii despre orice oferta, serviciu sau produs Centype iti recomandam sa iei legatura cu un Consultant:
Telefon:+40749052052 sau @mail:contact@centype.ro

Centype pune la dispozitia colaboratorilor si partenerilor nostri o gama generoasa traininguri si unelte utile care ajuta la imbunatatirea performantei organizationale si individuale.
Cursuri Vanzari | Cursuri Customer care | Cursuri Leadership | Cursuri Abilitati Individuale (Soft Skills)

, , ,

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.