Resurse si informatii utile

Felicitari, Bogdan Borcea!

sursa - Ziarul Financiar
sursa – Ziarul Financiar

Incet dar sigur, romanii incep sa „cuceresca” pozitii de top din tot mai multe companii multinationale. Este un lucru imbucurator, dovedind inca o data importanta pregatirii si dezvoltarii personale si profesionale, completata in mod absolut de participarea la cursuri leadership, cursuri abilitati individuale – soft skills si nu numai.

Cel mai recent exemplu este cel al lui Bogdan Borcea (32 de ani), născut la Sibiu, care este cel mai nou executiv român care şi-a făcut loc în consiliul de administraţie al Kaufland în România, pe o perioada nelimitata, alaturi de alti sapte executivi, printre care patru expaţi – Marco  Hossl, Martin  Pralow, Nicolai Bingenheimer şi Sven  Reinhard ñ şi trei români – Gabriel  Pană, Lehel  Salat şi Gabriel-Ludovic Vinte.

Până la începutul acestui an şi funcţia de CEO al operaţiunilor locale ale Kaufland a fost deţinută tot de un român, Adrian Viman. Acesta a fost însă promovat pe aceeaşi poziţie în Germania, devenind cel mai puternic executiv român de peste hotare, având pe mână o reţea de 700 de hiper­marketuri cu afaceri de peste 13 mld. euro.

Il felicitam pe Bogdan Borcea pentru aceasta performanta, mai ales ca numirea sa în boardul companiei echilibreaza raportul expaţi – români.

Intreg articolul in Ziarul Financiar, aici.

Oferta Centype pentru luna in curs!

campanii-cursuri-vanzari-customer-care-leadership-soft-skills-centype

Pentru a comanda sau pentru a afla mai multe detalii despre orice oferta, serviciu sau produs Centype iti recomandam sa iei legatura cu un Consultant:

[vc_contacts phone=”+40749052052″ email=”contact@centype.ro”]

Centype pune la dispozitia colaboratorilor si partenerilor nostri o gama generoasa traininguri si unelte utile care ajuta la imbunatatirea performantei organizationale si individuale.

| Cursuri Vanzari | Cursuri Customer care | Cursuri Leadership | Cursuri Abilitati Individuale (Soft Skills) |

, ,

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.