Resurse si informatii utile

5 Rezolutii pentru 2017 ale antreprenorilor foarte ocupati

sursa – Entrepreneur

Cu siguranta ca acum bilantul fiecaruia, in ceea ce priveste anul 2016, este inchis. Si in mod cert, fiecare dintre noi si-a stabilit rezolutiile pentru 2017. Scopul este acelasi, ca in fiecare an si valabil pentru toti: ca anul care vine sa fie mai bun, cu mai multe realizari, mai profitabil, mai asezat.

Cumva 5 dintre infinitatea de rezolutii posibile se muleaza pe profilul antreprenorului foarte ocupat. Faci parte dintre acestia? Poti verifica daca esti si tu pe aceeasi lungime de unda:

  • fa-ti timp pentru sanatatea ta fizica; doar mentinandu-te intr-o forma fizica buna poti avea o sanatate mentala pefecta, care sa te ajute sa obtii performante
  • exerseaza mai mult empatia, o calitate extrem de importanta pentru antreprenori, manageri, lideri de echipa – fa-ti timp sa-i asculti mai mult pe cei din jurul tau, fii constient de propriile emotii si ia in considerare sentimentele si trairile celorlalti
  • programeaza-ti cel putin o vacanta si incearca sa te duci intr-un loc nou, in care nu ai mai fost inainte
  • stabileste-ti termene limita si respecta-le; acest lucru va face adevarate minuni in ceea ce priveste productivitatea si prioritizarea proceselor
  • asigura-te ca te deconectezi total de problemele de la munca atunci cand ai plecat de la birou, inclusiv de alertele pe care le primesti in mod constant pe toate device-urile din dotare; deconecteaza-te de la orice comunicare cu biroul (mail-uri, telefoane, website, twitter, facebook)

Ca o curiozitate, doar 8% dintre noi reusesc sa se si tina de rezolutiile pe care le fac la inceput de an. Doar 8%! Ceea ce inseamna ca nu este deloc usor sau simplu. Dar daca privirea introspectiva catre performantele noastre de lider, manager, om de afaceri va fi una sincera, critica, cu atat mai mult sansele de a ne indeplini rezolutiile vor fi mai mari.

Cu cat vom fi mai modesti si mai onesti, cu atat mai mult vom reusi sa ne identificam slabiciunile si sa incepem anul 2017 pozitivi si increzatori in viitor.

Intreg articolul din Entrepreneur, aici.

(P)

Oferta Centype pentru luna in curs!

campanii-cursuri-vanzari-customer-care-leadership-soft-skills-centype

Pentru a comanda sau pentru a afla mai multe detalii despre orice oferta, serviciu sau produs Centype iti recomandam sa iei legatura cu un Consultant:
Telefon:+40749052052 sau @mail:contact@centype.ro

Centype pune la dispozitia colaboratorilor si partenerilor nostri o gama generoasa traininguri si unelte utile care ajuta la imbunatatirea performantei organizationale si individuale.
Cursuri Vanzari | Cursuri Customer care | Cursuri Leadership | Cursuri Abilitati Individuale (Soft Skills)

, , , , ,

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.