Resurse si informatii utile

Cum sa castigi Clienti noi in 7 pasi

sursa – Entrepreneur

Nimic nu este gratis. Nu poti avea sau construi nimic fara munca si fara costuri. In calitate de antreprenor trebuie sa stapanesti la perfectie abilitatea de a castiga Clienti noi. Cat de bine poti sa faci asta si sa-ti maresti portofoliul de Clienti, indiferent de natura si marimea business-ului pe care il conduci, o sa determine nivelul de performanta si longevitatea in activitate.

Metode sunt nenumarate, probate sau nu. Creativitatea fiecaruia in acest sens este si ea foarte binevenita. O sa subliniez insa doar 7 potentiale modalitati practice, aplicabile, de impact, prin care ai putea castiga noi Clienti:

  • cunoaste tipul tau de Client – daca ai o imagine clara a ceea ce este (si a ceea ce nu este) Clientul tau, atunci poti targeta directionat. Sa stii si sa intelegi varsta, localizarea geografica, nivelul de educatie si titlul job-ului Clientului tau, te poate ajuta sa vorbesti aceeasi limba cu el, sa rezonezi cu el si sa-i atingi corzile sensibile
  • stimuleaza-ti Clientii existenti pentru a castiga altii noi – cei mai buni ambasadori pentru business-ul tau sunt chiar Clientii tai; ofera-le discount-uri in schimbul unor referinte de calitate
  • eficientizeaza-ti reteaua de cunostinte din sectorul tau
  • exploreaza mai multe canale de vanzari – profita de avantajele oportunitatilor din online
  • asigura-te ca ai un PR de inalta calitate – aceasta metoda iti va aduce Clienti noi direct la usa
  • dezvolta mai multe praguri de preturi – astfel incat sa atragi si Clientii carora produsul tau standard li se pare scump
  • plateste pentru publicitate si reclama – pe langa traditionalele reclame de la radio, TV sau presa, exista acum si metodele de publicitate online. Stablieste-ti un obiectiv clar in acest sens si construieste campania.

Cum spuneam la inceput, nimic nu este gratis. Important este ca la final sa ramai pe plus.

Intreg articolul din Entrepreneur, aici.

(P)

Oferta Centype pentru luna in curs!

campanii-cursuri-vanzari-customer-care-leadership-soft-skills-centype

Pentru a comanda sau pentru a afla mai multe detalii despre orice oferta, serviciu sau produs Centype iti recomandam sa iei legatura cu un Consultant:
Telefon:+40749052052 sau @mail:contact@centype.ro

Centype pune la dispozitia colaboratorilor si partenerilor nostri o gama generoasa traininguri si unelte utile care ajuta la imbunatatirea performantei organizationale si individuale.
Cursuri Vanzari | Cursuri Customer care | Cursuri Leadership | Cursuri Abilitati Individuale (Soft Skills)

, , ,

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.