Resurse si informatii utile

De ce trebuie sa investesti azi intr-un program de leadership

sursa - Entrepreneur
sursa – Entrepreneur

Cele mai atractive companii pentru care sa muncesti, si putem vorbim aici de orice sector de activitate, sunt cele cu o cultura puternica in ceea ce priveste promovarea din interior.

Capacitatea de a creste si promova „din interior” reprezinta o motivatie imensa pentru o echipa formata, si poate face ca business-ul sa fie si mai atractiv pentru potentialii viitori angajati valorosi, care-si doresc sa profite de acest tip de beneficii.

Intr-o astfel de cultura, trebuie sa fii sigur ca echipa ta este pregatita ca pe parcursul „drumului” sa faca fata in diverse roluri de lideri.

Implementand un program de dezvoltare in leadership, bine si atent construit, nu numai ca te vei asigura ca urmatoarea generatie de lideri va fi pregatita sa conduca, ci, mai mult, vei fi beneficiarul al exact acelui tip de lider pe care ti-l doresti.

De ce sa investesti in cursuri leadership? Iata 4 motive:

  • cultura companiei tale este mult prea importanta pentru a o lasa la voia intamplarii
  • iti pregatesti lideri suficient de puternici mental, astfel incat sa faca fata unei varietati de situatii, de la adversitate, la obstacole neasteptate sau chiar pierderi
  • dezvolti camaraderia inca de la inceputul formarii echipei, ceea ce constituie un avantaj considerabil
  • in mod cert se va putea prefigura o abordare deliberata si metodica a coaching-ului, a principiilor de leadership, intr-un mod asezat si nu unul presat de timp

Exista o conceptie gresita conform careia, daca faci fata cu succes in pozitia pe care o ai in companie azi, in mod obligatoriu acest lucru se va intampla si cand vei trece la urmatorul nivel. Nimic mai gresit. Daca vrei sa te asiguri ca acest lucru se va si intampla, investeste azi in training-uri, in cursuri leadership, ale generatiei de maine.

Intreg articolul din Entrepreneur, aici.

Oferta Centype pentru luna in curs!

campanii-cursuri-vanzari-customer-care-leadership-soft-skills-centype

Pentru a comanda sau pentru a afla mai multe detalii despre orice oferta, serviciu sau produs Centype iti recomandam sa iei legatura cu un Consultant:

[vc_contacts phone=”+40749052052″ email=”contact@centype.ro”]

Centype pune la dispozitia colaboratorilor si partenerilor nostri o gama generoasa traininguri si unelte utile care ajuta la imbunatatirea performantei organizationale si individuale.

| Cursuri Vanzari | Cursuri Customer care | Cursuri Leadership | Cursuri Abilitati Individuale (Soft Skills) |

, , , ,

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.