Resurse si informatii utile

Management versus cel mai bun angajat

sursa - J.S.
sursa – J.S.

Sa lucrezi cu oamenii poate fi de foarte multe ori o adevarata provocare. De aceea, cei alesi ca si lideri trebuie sa poata sa gestioneze tot felul de situatii. Pregatirea acestora nu se poate limita doar la cea profesionala. Este imperios necesar ca acestia sa participe constant la cursuri leadership, unde tot ceea ce inseamna motivatie, formarea echipei, comunicare, prioritizare, orientare spre performanta sa fie analizat din diferite perspective.

Alaturam azi o imagine foarte sugestiva pentru liderii care cred ca oricine poate fi inlocuit, gandind ca oricand pot angaja pe altcineva, poate chiar cu mai multe abilitati sau cu mai multa experienta.

Atunci cand o companie are un angajat cu adevarat valoros, acesta nu ar trebui inlocuit. In mod normal ar fi necesari ani pentru a-l replica.

De retinut este ca angajatul valoros are mereu o mare influenta si asupra colegilor de munca, iar atunci cand acesta este inlaturat, impactul se propaga si asupra culturii companiei.

Managementul de calitate este esential pentru orice organzatie: companii si corporatii.

Oferta Centype pentru luna in curs!

campanii-cursuri-vanzari-customer-care-leadership-soft-skills-centype

Pentru a comanda sau pentru a afla mai multe detalii despre orice oferta, serviciu sau produs Centype iti recomandam sa iei legatura cu un Consultant:

[vc_contacts phone=”+40749052052″ email=”contact@centype.ro”]

Centype pune la dispozitia colaboratorilor si partenerilor nostri o gama generoasa traininguri si unelte utile care ajuta la imbunatatirea performantei organizationale si individuale.

| Cursuri Vanzari | Cursuri Customer care | Cursuri Leadership | Cursuri Abilitati Individuale (Soft Skills) |

, , , , , , , ,

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.