Resurse si informatii utile

Fii vantul ce bate in panzele managerilor tai

sursa - Entrepreneur
sursa – Entrepreneur

Un lucru foarte important in viata noastra profesionala este acela de a ne da seama ca nu putem face totul singuri. Avem nevoie de oameni, iar acestia trebuie sa fie dintre cei mai buni. Vorbim in mod special de cei pe care ii investim cu functii de conducere, cei care trrebuie sa-i conduca si sa-i ghideze pe ceilalti.

Ne lovim de foarte multe ori la cursuri leadership de companii care nu stiu unde gresesc cu oamenii lor, cu oamenii pe care i-au ales in functii de conducere. Iata cateva dintre greselile acestora, respectiv solutiile pe care ar trebui sa le aplice:

  • promovare pe baza cunostintelor tehnice si nu a calitatilor de lider / asigurati-va ca persoanele pe care intentionati sa le puneti in functii de conducere au participat la cursuri leadership si cursuri de formare si dezvoltare a echipei
  • analize a unor aspecte gresite / analizati si performantele, activitatile si capacitatile de leadership, nu numai rezultatele in cifre
  • atitudinea de autosuficienta / faceti ca actiunea de instruire sa reprezinte o constanta in activitatea liderilor
  • demotivarea si blocarea viitorilor lideri / nu considerati alte activitati mai importante decat cele de instruire prin cursuri leadership, cand vine vorba despre echipa de manageri
  • lipsa de implicare si suport a conducerii / CEO-ul, impreuna cu intreaga sa echipa manageriala, trebuie sa acorde tot sprijinul si suportul activitatii de instruire a liderilor de echipa.

Intreg articolul din Entrepreneur (Shawn Doyle), aici.

Oferta Centype pentru luna in curs!

campanii-cursuri-vanzari-customer-care-leadership-soft-skills-centype

Pentru a comanda sau pentru a afla mai multe detalii despre orice oferta, serviciu sau produs Centype iti recomandam sa iei legatura cu un Consultant:

[vc_contacts phone=”+40749052052″ email=”contact@centype.ro”]

Centype pune la dispozitia colaboratorilor si partenerilor nostri o gama generoasa traininguri si unelte utile care ajuta la imbunatatirea performantei organizationale si individuale.

| Cursuri Vanzari | Cursuri Customer care | Cursuri Leadership | Cursuri Abilitati Individuale (Soft Skills) |

, , , , ,

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.