Resurse si informatii utile

Incalta-te cu papucii angajatului tau si lasa-te ghidat, dupa aceea, de experienta ta de lider

sursa - Entrepreneur
sursa – Entrepreneur

Despre leadership se poate vorbi foarte mult. Pentru ca implica oameni, pentru ca este despre oameni si cu oameni.

Sa-ti cresti si sa-ti dezvolti compania presupune din partea ta un adevarat echilibru intre a intra in transee alaturi de mebrii echipei tale si a te da, in acelasi timp, la o parte din calea lor, pentru a-i lasa sa faca ceea ce stiu ei mai bine. Pentru a sti cand sa faci una sau alta trebuie sa intelegi cu ceea ce se confrunta subordonatii tai in fiecare zi in rolul pe care il au in echipa.

Cum poti sa faci acest lucru? In niciun caz revizuind rapoarte sau vorbind permanent la telefon. Poti incerca sa te pui efectiv in locul unora sau altora dintre membrii echipei tale. Acest lucru te va ajuta sa fii un manager mai bun, pentru ca:

  • atunci cand intri in alt rol devii mai empatic
  • vei ajunge sa-ti cunosti Clientii din perspective noi
  • vei putea identifica noi sectoare care au nevoie de imbunatatiri, intrucat vei vedea realitatea si din alta perspectiva
  • vei avea ocazia sa oferi un feedback mai bun echipei tale, vei putea critica in mod pozitiv

Iar daca vei face acest experiment si vei putea afla cum functioneaza echipa si din interiorul ei, ar fi bine sa eviti sa pui reflectorul pe tine. Pentru ca nu ai facut acest lucru doar pentru a demonstra echipei tale ce minunat esti tu si ca poti face lucrurile in locul lor mult mai bine. Pastreaza doar experienta si informatiile acumulate, si transmite-le membrilor echipei tale cum isi pot face munca mai usoara. Mai mult, nu te desconspira in fata Clientilor, mai ales daca nu esti intrebat ce rol ai in companie. Vei afla mai multe despre interactiunea reala a membrilor echipei tale cu Clientii.

Intreg articoul din Entrepreneur, aici.

(P)

Oferta Centype pentru luna in curs!

campanii-cursuri-vanzari-customer-care-leadership-soft-skills-centype

Pentru a comanda sau pentru a afla mai multe detalii despre orice oferta, serviciu sau produs Centype iti recomandam sa iei legatura cu un Consultant:
Telefon:+40749052052 sau @mail:contact@centype.ro

Centype pune la dispozitia colaboratorilor si partenerilor nostri o gama generoasa traininguri si unelte utile care ajuta la imbunatatirea performantei organizationale si individuale.
Cursuri Vanzari | Cursuri Customer care | Cursuri Leadership | Cursuri Abilitati Individuale (Soft Skills)

, ,

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.