Resurse si informatii utile

De vina pentru slaba implicare a angajatilor este managementul?

sursa – Entrepreneur

Un studiu recent arata ca un foarte mare procent al managerilor din intreaga lume nu reuseste sa vina in intampinarea nevoilor angajatilor; raportul dintre cei care demisioneaza si cei care se angajeaza este de aproximativ 2:1. O situatie deloc incurajatoare, cu implicatii majore pentru companii. In principiu, este usor sa dai vina pe manageri si sa ignori cauzele sistemice.

De aceea, inainte de a arata cu degetul, mai bine pozitioneaza managerii astfel incat sa stimuleze angajamentul tuturor celor din echipa si reflecteaza la urmatoarele concepte:

Managerii bine instruiti sunt vitali pentru orice companie si misiunea acesteia, pentru dezvoltarea si angajamentul salariatilor. De aceea, data viitoare cand vedeti ca un manager este invinuit de lipsa de responsabilitate a angajatilor poate ar fi bine sa va intrebati: „Este un manager incapabil (ceea ce nu este aprioric exclus) sau este produsul unei companii care nu-si instruieste si valideaza managerii?”

Intreg articolul din Entrepreneur, aici.

(P)

Oferta Centype pentru luna in curs!

campanii-cursuri-vanzari-customer-care-leadership-soft-skills-centype

Pentru a comanda sau pentru a afla mai multe detalii despre orice oferta, serviciu sau produs Centype iti recomandam sa iei legatura cu un Consultant:
Telefon:+40749052052 sau @mail:contact@centype.ro

Centype pune la dispozitia colaboratorilor si partenerilor nostri o gama generoasa traininguri si unelte utile care ajuta la imbunatatirea performantei organizationale si individuale.
Cursuri Vanzari | Cursuri Customer care | Cursuri Leadership | Cursuri Abilitati Individuale (Soft Skills)

, , , , , , , , ,

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.