Resurse si informatii utile

Oare ar trebui sa lucrez pentru o companie mare sau pentru una mica?

sursa – Entrepreneur

Ai un astfel de dubiu? Ti-ai mai pus pana acum aceasta intrebare? Teoretic este imposibil sa spui daca o companie de o anumita marime este in mod inerent mai buna sau nu. Daca te gandesti serios sa-ti schimbi locul de munca pentru o companie mai mare sau mai mica, prima ta grija ar trebui sa fie cultura companiei si in ce masura aceasta se muleaza pe propriile tale convingeri. Apoi, trebuie sa vezi in ce masura marimea companiei iti va influenta experientele tale de munca de fiecare zi, astfel incat sa te asiguri ca iti vei maximiza potentialul si performanta.

Cateva argumente pro si contra:

  • Sa joci in „Liga mare” – iti poate deschide multe usi noi; fiind mare si cu o structura foarte bine organizata, iti poti specializa mai usor doar una dintre abilitatile pe care le ai, pentru a putea apoi avansa in cadrul companiei. Un set consistent de traditii asigura o oarecare stabilitate si claritate in ceea ce priveste jobul tau. Mai mult, nu trebuie sa te ingrijorezi de faptul ca vei ramane blocat intr-o singura pozitie in cadrul companiei. Societatile mari sunt foarte ofertante in ceea ce priveste traiectoriile de crestere si dezvoltare, prin urmare procesul de avansare pe urmatoarea treapta este mai usor si mai rapid.
  • Dimensiuni mici, posibilitati mari – chiar si in cadrul unei companii mici se pot ivi multe ocazii si oportunitati. In principiu, fii pregatit sa accepti si alte sarcini decat cele pentru care ai fost angajat. Sa nu privesti acest lucru ca pe ceva negativ, ci considera ca noile responsabilitati pe care le preiei iti poti demonstra propriile abilitati antreprenoriale. Mai mult, poti avea sansa sa-ti integrezi pasiunile in munca de zi cu zi. Fii pregatit in orice moment de modificari majore in directii si planuri, fie ele de mari sau mici dimensiuni.

Indiferent de alegerea ta, evalueaza-ti permanent starea de confort si nivelul de performanta. Analizeaza imprejurarile si circumstantele care iti ofera o stare de bine si te tin motivat. Cauta prin oferte joburi pe cele care sa se bazeze in principal pe acesti factori.

Intreg articolul din Entrepreneur, aici.

(P)

Oferta Centype pentru luna in curs!

campanii-cursuri-vanzari-customer-care-leadership-soft-skills-centype

Pentru a comanda sau pentru a afla mai multe detalii despre orice oferta, serviciu sau produs Centype iti recomandam sa iei legatura cu un Consultant:
Telefon:+40749052052 sau @mail:contact@centype.ro

Centype pune la dispozitia colaboratorilor si partenerilor nostri o gama generoasa traininguri si unelte utile care ajuta la imbunatatirea performantei organizationale si individuale.
Cursuri Vanzari | Cursuri Customer care | Cursuri Leadership | Cursuri Abilitati Individuale (Soft Skills)

, , , , , ,

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.